DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
20. oktobrī, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

Vēl desmit dienas var pieteikties pieaugušo neformālās izglītības balvai “Saules laiva”

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Līdz 2020. gada 1. novembrim turpinās pietiekšanās Izglītības un zinātnes ministrijas pieaugušo neformālās izglītības balvai “Saules laiva”. Šogad žūrija īpašu vērību veltīs pieaugušo izglītības sniedzēju spējai arī sarežģītajos pandēmijas apstākļos turpināt piedāvāt kvalitatīvas pieaugušo neformālās izglītības programmas.

2020. gads pieaugušo izglītībā ieviesa lielas pārmaiņas saistībā ar Covid-19 pandēmiju. Kad pavasarī valstī izsludināja ārkārtējo situāciju, pieaugušo izglītotājiem  turpmākajos mēnešos bija jāspēj elastīgi kombinēt mācības klātienē ar attālinātām nodarbībām un jāievieš citas inovatīvas darba metodes. Tāpēc Izglītības un zinātnes ministrija (IZM) aicina balvas pretendentus vispusīgi izvērtēt 2020.gada darbu pieaugušo neformālās izglītības jomā, pieteikumos atspoguļojot arī neparastus risinājumus un veiksmīgas idejas, kas ļāvušas pārvarēt ar pandēmiju saistītās grūtības, sniegušas jaunu pieredzi un ļāvušas turpināt darbu. 


Lai izvirzītu pretendentu balvas saņemšanai, jāaizpilda anketa IZM tīmekļvietnē. Anketa jāaizpilda brīvā formā un tā, lai vērtētāji varētu gūt pēc iespējas pilnīgāku priekšstatu par atzinībai pieteiktā pieaugušo izglītotāja darbības mērķiem, metodēm, ilgtspēju un citiem pieteikuma anketā norādītajiem svarīgiem darbības aspektiem.


Ar pieaugušo neformālās izglītības ceļojošās balvas nolikumu un pieteikumā ietveramo informāciju var iepazīties IZM tīmekļvietnē.


Pieaugušo neformālās izglītības balva  tiek piešķirta Izglītības un zinātnes ministrijas Erasmus+ projekta “EPALE Nacionālais atbalsta dienests” ietvaros.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI