DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
19. jūnijā, 2020
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Ieceļ jaunus Rīgas pašvaldības izglītības iestāžu vadītājus

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Piektdien, 19. maijā, Rīgas pašvaldības pagaidu administrācija amatos apstiprināja septiņus Rīgas izglītības iestāžu vadītājus.

Par Rīgas Kultūru vidusskolas direktori apstiprināja Daci Lazdu. Kopš 2013.gada D. Lazda strādāja par Rīgas Kristīgās vidusskolas direktores vietnieci izglītības jomā. Ir arī jauktā kora “Kamarde” mākslinieciskā vadītāja, jo apguvusi koncertmeistares profesiju.

Par Krišjāņa Kundziņa Cīņu sporta skolas direktoru apstiprināja Gati Ratnieku.  Jaunieceltais direktors ir ieguvis profesionālo grādu sporta pedagoģijā. Līdzšinēja darba pieredze ir saistīta ar dažāda mēroga sacensību organizēšanu un treneru apmācību.

Pārdaugavas bērnu un jauniešu centru “Altona” turpmāk vadīs Māra Bernandi. Amatā apstiprinātā direktore ir Rīgas Tehniskās universitātes docente. Ieguvusi zinātņu doktora grādu Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības augstskolā. Darbojusies dažādos Eiropas projektos, zinātniskajos projektos un programmās.

Amatā apstiprināja arī Rīgas 152. pirmsskolas vadītāju Ingu Beļavsku, kura kopš 2009.gada ir pildījusi izglītības iestādes vadītāja vietnieka pienākumus. Latvijas Universitātē ieguvusi izglītības zinātņu bakalaura grādu pedagoģijā.

Rīgas 62.pirmsskolas izglītības iestādes vadītāja amatā apstiprināja Ilzi Cilinsku, kurai līdzšinējā darba pieredze kopš 2001.gada ir saistīta ar pirmsskolas izglītības iestādi “Annele”. Ieguvusi pedagoģijas bakalaura grādu Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības augstskolā.

Savukārt Rīgas 210. pirmsskolas izglītības  iestādi turpmāk vadīs Kristīne Maslova, kurai darba pieredze kopš 2011.gada ir saistīta ar pedagoģiju dažādos amatos. Ieguvusi profesionālo maģistra grādu Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības augstskolā.

Par Rīgas 97.pirmsskolas izglītības iestādes vadītāju amatā apstiprināja Nadeždu Bruju, kurai līdzšinējā darba pieredze kopš 2001.gada ir saistīta ar darbu pirmsskolas izglītības iestādēs, pildot pirmsskolas skolotājas pienākumus. Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības augstskolā ieguvusi pirmsskolas izglītības skolotājas maģistra grādu. 

Jaunieceltie  izglītības iestāžu vadītāji tika izvēlēti Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta rīkotā konkursa kārtībā.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI