DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
28. maijā, 2020
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: E-vide

Iespēja bez maksas apgūt digitālās prasmes un rīkus

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

28.maijā plkst. 10.00 - 12.00 Latvijas Pilsoniskā alianse (LPA) sadarbībā ar uzņēmumu Microsoft organizē e-tikšanos “Digitālā recepte NVO izaugsmei”, kurā būs iespēja iegūt informāciju par digitālo rīku lietošanu organizāciju ikdienas darbā. Savukārt 4.jūnijā notiks vebinārs, kurā lektori stiprinās NVO digitālās prasmes.

“Dažādu sabiedrības grupu interešu aizstāvība, demokrātijas stiprināšana, politisko, ekonomisko un sociālo procesu uzraudzība – šīs ir tikai dažas no visai sabiedrībai nozīmīgām funkcijām, ko pilda nevalstiskās organizācijas. Jo stiprākās būs tās, jo spēcīgāka būs arī pilsoniskā sabiedrība un valsts, tāpēc vairāk nekā 20 gadus Microsoft dažādos veidos atbalsta nevalstisko organizāciju darbu gan Latvijā, gan ārpus tās. Attālināts darbs ir izaicinājums ikvienam, tāpēc mēs priecājamies, ka ar savu padomu varam palīdzēt nevalstiskajām organizācijām strādāt ātrāk, efektīvāk un drošāk,” uzsver Renāte Strazdiņa, Microsoft vadītāja Baltijā.

Vīrusa Covid-19 radītās krīzes laikā ikviens sastopas ar dažādiem izaicinājumiem, un tiek meklēti risinājumi, kā ikdienas darbu un to sniegtos pakalpojumus padarīt digitālus, bet tam ir nepieciešamas zināšanas, prasmes un rīki. Tāpēc, apzinoties nevalstisko organizāciju nozīmīgo darbu sabiedrības labā, daudzi uzņēmumi, tai skaitā Microsoft, radījis bezmaksas piedāvāju tieši nevalstiskajam sektoram, par ko plašāk e-tikšanās stāstīs Techsoup pārstāve Līga Kursīte un par Microsoft - tehnoloģisko risinājumu speciālists Viktors Meirāns. Savukārt, Diāna Butina no RīgaTech Girls runās par aizraušanos ar tehnoloģijām, un kā to lietošana var padarīt darbu efektīvāku.

E-tikšanā būs iespēja uzzināt pieredzes stāstus par veiksmīgu digitālo rīku lietošanu sociālu problēmu risināšanā un komunikācijā ar sabiedrību, ar kuriem iepazīstinās Mārtiņš Zeps no brīvprātīgo kustības #paliec mājās un Inga Oliņa, fonda PLECS vadītāja.

Aicinām arī 4.jūnijā interesentus uz vebināru, kurā tehnoloģisko risinājumu speciālists Viktors Meirāns plašāk stāstīs par Microsoft  piedāvāto digitālo rīku praktisku lietošanu ikdienas darbā. Informāciju par pieteikšanos vebināram vēl sekos, tāpēc aicinām regulāri ieskatīties LPA mājas lapā www.nvo.lv un sociālo tīklu kontos.  

 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI