DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
21. maijā, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Ekonomika

Atvērta pieteikšanās tiešsaistes biznesa hakatonam HackTheBiz

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

No 12. līdz 14. jūnijam Latvijā norisināsies biznesam veltīts tiešsaistes hakatons “HackTheBiz”. Hakatona mērķis ir rast risinājumus COVID-19 vīrusa krīzes radītajiem izaicinājumiem uzņēmējdarbības jomā un gūt labumu no strauji augošās digitālās vides un tās iespējām, palīdzot uzņēmējiem paaugstināt produktivitāti un nodrošināt efektīvāku laika un resursu izmantošanu.

HackTheBiz hakatons notiks virtuālā vidē, kur 48 stundu laikā dažādu nozaru profesionāļi – mentori palīdzēs komandām radīt jaunas, dzīvotspējīgas biznesa idejas uzņēmējdarbības atbalstam, ko hakatona noslēgumā vērtēs profesionāļu žūrija. Uzvarētāji saņems vērtīgas balvas no organizētājiem un sadarbības partneriem.

Pasākumā aicināti piedalīties individuālie dalībnieki un grupas līdz 5 cilvēkiem no visas Latvijas – uzņēmumu pārstāvji, topošie uzņēmēji, IT jomas, mārketinga, biznesa un finanšu speciālisti, studenti un entuziasti. Hakatona dalībniekam ir jābūt vismaz 18 gadus vecam.

 “Strauji attīstoties digitālajai videi un tehnoloģiskajiem risinājumiem, paplašinās arī iespējas digitālos rīkus izmantot ikdienā. Virtuālā pasaule palīdz mums būt produktīvākiem, kā arī veicina socializēšanos visdažādākajos līmeņos, bet lai šos rīkus lietderīgi izmantot, vajadzīgi jauni risinājumi, pakalpojumu formāti un idejas turpmākai attīstībai.” saka LTRK Biedru attiecību daļas vadītājs Edgars Ernstsons

Iepazīties ar hakatona detaļām un tēmām ideju ģenerēšanai, kā arī reģistrēties var: https://www.vatp.lv/HackTheBiz. Reģistrācija atvērta līdz 2020. gada 10. jūnijam. Dalība ir bezmaksas.

Tiešsaistes hakatonu organizē Nodibinājums “Ventspils Augsto tehnoloģiju parks” sadarbībā ar partneriem: Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameru, mobilo sakaru operatoru BITE, Altum, Magnetic Latvia, Kurzemes Biznesa inkubators, Liepājas Universitāte, Coworking Liepaja, Ventspils Augstskola, Ventspils Biznesa atbalsta centrs, Ventspils Augstskolas attīstības fonds un projekts “Kurzemes Inovāciju granti studentiem” (KInGS).

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI