DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
09. aprīlī, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Zemessardze sniegs atbalstu Salaspilis novadam Covid-19 ierobežošanā

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Šodien, 9.aprīlī, Zemessardzes 1. Rīgas brigāde nodos lietošanā Salaspils novada domei mobilās gultas un paklājiņus, sniedzot atbalstu Covid-19 izplatības ierobežošanā.

Atsaucoties uz Salaspils novada domes lūgumu Aizsardzības ministrijai, Zemessardzes 1. Rīgas brigādes 19. kaujas nodrošinājuma bataljons pašvaldībai nodrošinās 15 mobilās gultas un paklājiņus, lai veidotu karantīnas telpas pašizolācijas nolūkam.

Zemessardzes 19. kaujas nodrošinājuma bataljonam jau iepriekš ir izveidojusies laba sadarbība ar Salaspils novada domi, organizējot un saskaņojot militāro mācību norisi un citus sadarbības jautājumus.

Zemessardze aicina iedzīvotājus izturēties ar sapratni un ievērot valstī ieviestos ārkārtas situācijas ierobežojumus, lai kopīgiem spēkiem ierobežotu Covid-19 pandēmiju.

Zemessardzē uzņem 18 līdz 55 gadus vecus Latvijas Republikas pilsoņus bez sodāmības vai apsūdzībām par nozieguma izdarīšanu. Uz kandidātiem attiecas vairāki citi ierobežojumi, ar kuriem var iepazīties Zemessardzes mājaslapā sadaļā Prasības uzņemšanai.

Vairāk par dienestu Zemessardzē un bataljonu kontaktinformāciju iespējams noskaidrot Zemessardzes mājaslapā: www. https://www.zs.mil.lv/ vai zvanot uz Zemessardzes vienoto diennakts tālruņa numuru 1811.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI