DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
16. martā, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Līdz 31.martam iespējams attālināti pieteikties dzīvokļa pabalstam Valmierā

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Vēl līdz 2020.gada 31.martam attālināti iespējams pieteikties vienreizējam dzīvokļa pabalstam par dzīvojamām platībām, kas tiek apkurinātas centralizēti, un gadījumā, ja 2019./2020.gada apkures sezonā pabalsts nav pieprasīts.

Ņemot vērā valstī izsludināto ārkārtējo situāciju ar mērķi ierobežot Covid-19 izplatību, pabalstu iespējams pieprasīt, vispirms, sazinoties ar Valmieras pilsētas pašvaldības Sociālo lietu pārvaldi, zvanot pa tālruni 64207153, 64210690, 64210688, 28674775 vai rakstot e-pastu slp@valmiera.lv. Sociālo lietu pārvalde pārrunās iedzīvotāja iespējas iesniegt iesniegumu elektroniski vai nogādāt to, izvairoties no savstarpējā kontakta ar Sociālo lietu pārvaldes darbinieku. Tāpat aicinām izmantot e-pakalpojumu portālā www.latvija.lv, piesakoties dzīvokļa pabalstam.

Dzīvokļa pabalstam var pieteikties:

1) trūcīgas ģimenes vai personas;

2) mājsaimniecības, kuras vidējie ienākumi katram mājsaimniecības loceklim pēdējo triju mēnešu laikā nepārsniedz 60% no attiecīgā gada 1.janvārī valstī spēkā esošās minimālās mēneša darba algas apmēra;

3) vienatnē dzīvojoši pensionāri vai vienatnē dzīvojošas personas ar invaliditāti, ja viņu ienākumi nav lielāki par 85% no minimālās mēneša darba algas apmēra;

4) mājsaimniecības, kurās visi mājsaimniecības locekļi ir pensionāri vai personas ar invaliditāti un kuru ienākumi uz katru mājsaimniecības locekli pēdējo trīs mēnešu laikā nepārsniedz 70% no minimālās mēneša darba algas apmēra.

5)neizvērtējot mājsaimniecības ienākumus, pabalsts tiek piešķirts mājsaimniecībām, kurās ir 1.grupas invalīds vai bērns invalīds.

 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI