DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
12. martā, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: E-vide

Tieslietu ministrija aicina iedzīvotājus izmantot e-pakalpojumus

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Sakarā ar koronavīrusa COVID-19 izplatību Latvijā, Tieslietu ministrija aicina iedzīvotājus sargāt sevi un iespēju robežās izvairīties no Tieslietu ministrijas Dzimtsarakstu departamenta un ministrijas padotībā esošu iestāžu klātienes apmeklējuma.

Tieslietu sistēmā ieguldīts ievērojams darbs e-vides modernizēšanā un efektivitātes celšanā. Tādējādi praktiski visas tieslietu sistēmas iestādes piedāvā e-pakalpojumus, jo tas ir iedzīvotājiem ērtākais un ātrākais veids, kā saņemt pakalpojumus.
Līdz ar to aicinām iedzīvotājus rūpēties par savu veselību un izvairīties no iestāžu klātienes apmeklējuma, izmantojot iestāžu piedāvātos e-pakalpojumus kurus ir iespējams pieprasīt elektroniski valsts pārvaldes pakalpojumu portālā Latvija.lv!

Plašāka informācija par katru iestādi, pakalpojumiem, skaidrojumi un iestāžu konsultantu kontakttālruņi ir izvietoti katras iestādes mājaslapā.

Tieslietu ministrijas iestāžu darbinieki ir sagatavoti un sniedz atbalstu iedzīvotājiem gan telefoniski, gan ar e-pastu starpniecību, skaidrojot visas nepieciešamās darbības, lai iestādes pakalpojumu būtu iespējams pieprasīt attālināti - elektroniski, vai arī izmantojot pastu vai drošu elektronisko parakstu.

Tieslietu ministrija aicina atbildīgi izturēties pret savu un apkārtējo veselību!

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI