DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
06. martā, 2020
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Ekonomika

Prezentācijas, kas iedvesmo un izglīto Kuldīgas Biznesa kluba pasākumā “Enerģija tavam biznesam”

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Tiekoties Latvijas lielākās uzņēmēju biedrības Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK), AS Swedbank un Kuldīgas novada pašvaldības Biznesa kluba pasākumā “Enerģija tavam biznesam”, kas notika Kuldīgā, profesionāļi uzstājās ar prezentācijām, lai iedvesmotu un izglītotu uzņēmējus.

Šoreiz Kurzemes biznesa klubs tika veidots kā četru interesantu prezentāciju un diskusiju cikls, lai klātesošajiem dotu gan noderīgus padomus, gan arī iedvesmotu turpmākajiem darbiem. Pasākumu atklāja Kuldīgas novada domes priekšsēdētāja Inga Bērziņa.

Ar prezentāciju “5 tendences, kas ietekmēs biznesu turpmākajos 5 gados” uzstājās AS Swedbank Uzņēmumu naudas pārvaldības speciāliste Liene Kirma, savukārt LTRK Kurzemes nodaļas vadītājs Ralfs Minkevičš, stāstīja par kompleksā mārketinga praktiskajiem piemēriem un to, kā un kādas biznesa tīklošanas platformas var veicināt uzņēmējdarbību.

"LTRK Kurzemes nodaļa Kuldīgu ir izvēlējusies kā pilsētu un novadu, kurā rīkot Kurzemes biznesa pasākumus ar mērķi izglītot un apmācīt uzņēmējus. Nosaukums "Enerģija tavam biznesam" tika izvēlēts apzināti, jo pasākuma ietvaros uzstājās enerģiski lektori ar kvalitatīvām prezentācijām, kurās tika sniegti pamati un padomi tam, kā uzlabot savu uzņēmējdarbību un tās konkurētspēju. Šāda veida pasākumi ir labs vieds, kā uzņēmējiem sanākt kopā un iegūt kvalitatīvu informāciju par visdažādākajām uzņēmējdarbības jomām un uzņēmēju pieredzi, kā arī veidot biznesa kontaktus, kas bija novērojams šī pasākuma neformālajā vakara daļā, kas notika restorānā Bangert's, kur vēl ilgu laiku pēc pasākuma dalībnieki turpināja aktīvi savā starpā veidot kontaktus," saka LTRK Kurzemes nodaļas vadītājs Ralfs Minkevičs.

Par to, kā klienta acīs no pārdevēja kļūt par uzticamu padomnieku iepazīstināja pārdošanas apmācību un konsultāciju uzstājās uzņēmuma “Alpha Partners” vadītājs Guntars Logins, savukārt ar prezentāciju “Bizness bez rozā brillēm” un to, kā sagatavot sava biznesa ekspress analīzi” uzstājās finanšu eksperts ar 15 gadu pieredzi, uzņēmējs Artūrs Geisari. Noslēgumā klātesošie tika aicināti tīkloties neformālā gaisotnē.

             

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI