DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
16. janvārī, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Aicinām skolēnus pieteikties “Ēnu dienai” Valmieras pilsētas pašvaldībā

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

12.februārī Valmieras pilsētas pašvaldība iesaistīsies “Ēnu dienā”, aicinot Valmieras un apkārtējo novadu skolēnus  uzzināt vairāk par pašvaldības darbu un tās speciālistu pienākumiem.

Skolēniem Valmieras pilsētas pašvaldībā būs iespēja sekot līdzi, piemēram, domes priekšsēdētāja, viņa vietnieka, jurista, ārējo sakaru organizatora, galvenā arhitekta, sabiedrisko attiecību speciālista, tūrisma projektu vadītāja, sociālā darbinieka un citu profesiju pārstāvju ikdienai, tādējādi pārliecinoties vai šī ir joma, ar ko jaunieši gribētu saistīt savu nākotni.

Skolēniem pieteikties piedāvātajām vakancēm iespējams līdz 7.februārim portālā www.enudiena.lv.

“Ēnu diena” ir pasaulē atpazīstama un atzīta Junior Achievement karjeras izglītības programma 1.-12. klašu skolēniem, kuras laikā skolēni apmeklē kādu darba vietu un 4 – 6 stundu garumā vēro interesējošās profesijas pārstāvja darba ikdienu. Tās mērķis ir iepazīstināt skolēnus ar dažādu profesiju un nozaru prasībām, lai palīdzētu jauniešiem izvēlēties profesiju un atbilstoši sagatavotos darba tirgum. Šī ir programma, kas jau daudzus gadus sekmīgi iekļauj izglītības procesā karjeras jautājumus, rosinot jauniešus plānot savu nākotni jau skolas laikā. Veidojot sadarbību starp skolu, sabiedrību un darba vidi, “Ēnu diena” sekmē jauniešu integrāciju sabiedrībā un darba tirgū nākotnē.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI