DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
13. janvārī, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Finanses

Nodarbināto apmācībās no ES fondiem plāno investēt 6,4 miljonus eiro

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Centrālā finanšu un līgumu aģentūra (CFLA) projektu iesniegumu atlasē par apmācību organizēšanu nodarbinātajiem saņēmusi sešus projektu iesniegumus, kuros kopumā paredzētas Eiropas Reģionālās attīstības fonda (ERAF) investīcijas vairāk nekā 6,4 miljonu eiro apmērā.

Projektu pieņemšana ES fondu programmā dažādu apmācību organizēšanai komersantiem noslēdzās 2019. gada nogalē. Pēc projektu apstiprināšanas – provizoriski š.g. aprīlī –  informācija par apstiprinātajiem projektiem, t.sk. projektu īstenotāju kontaktinformācija, tiks publicēta CFLA mājaslapas sadaļā “Projektu īstenošana”. Aicinām komersantus par savu darbinieku apmācību iespējām sazināties ar atbilstošās nozares projektu īstenotājiem!

Šai projektu atlases kārtai, tāpat kā 2016. gadā izsludinātajā programmas pirmajā atlases kārtā, bija paredzēti 9 miljoni eiro ERAF līdzekļu. CFLA otrajā atlases kārtā ir saņēmusi sešus projektu iesniegumus ar kopējo ERAF investīciju prasījumu vairāk nekā 6,4 miljonu eiro apmērā.

Projektu iesniedzēji – biedrības un nodibinājumi - pārstāv tādas nozares kā informācijas un komunikācijas tehnoloģijas, kokrūpniecība, būvniecība un pakalpojumu nozare. Plānots, ka, realizējot projektus, tiks apmācīti 4008 darbinieki, tādējādi nodrošinot 260 komersantus ar atbilstošas kvalifikācijas darbaspēku.

Vairāk informācijas – CFLA mājaslapā.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI