DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
16. oktobrī, 2019
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Kultūra

Čili gatavošanas sacensībās uzvar komanda Nebraska Nice

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Vakar, 15.oktobrī Amerikas Tirdzniecības palātas Latvijā (ATPL) gadskārtējā čili gatavošanas konkursā uzvarēja Nebraska Nice komanda Džefrijs Grīnvalds and Rita Treija ar Husker Heatwave čili, iegūstot titulu „Labākais Čili Rīgā 2019”.

Čili gatavošanas un degustācijas vakars notika jau piecpadsmito reizi, tā laikā viesiem bija iespējams nogaršot deviņus pikantos ēdienus un balsot par savu favorītu.

Otro vietu ieguva Radisson Blu Latvija Conference & SPA Hotel komanda (Victor Manuel Barajas Garcia un Māris Leimanis) par čili ar nosaukumu Sky cooked chili beef. Savukārt trešā vieta tika piešķirta AC Hotel by Marriott Riga komandai (Mārtiņš Grundmanis, Edgars Spulle) par Pulled beef chili con carne.

Skatītāju simpātijas balvu ieguva Rūnas komanda (Lauma Brūvele, Baiba Bērtulsone-Aasheim un Inese Treiliņa-Bergmane) par gardāko čili vegāniem The Best Vegan Chili.

Labāko čili palīdzēja noteikt ekspertu žūrija, kurā piedalījās čili cienītāji un eksperti – Artis Kehris, Printify līdzdibinātājs un izpilddirektors; Maikls Ričijs (Michael Ritchie), ASV vēstniecības Latvijā politikas un ekonomikas nodaļas pārstāvis; Mārtiņš Sirmais, šefpavārs un LTV raidījuma “Sirmais. Kulta ēdieni” vadītājs un Elfa Ābiķe-Skrabāne, 3 pavāru restorāna šefpavāre.

Sacensībās piedalījās deviņas komandas, starp kurām bija gan amatieri, gan profesionāļi.

AC DC komanda: Mārtiņš Grundmanis un Edgars Spulle no AC Hotel by Marriott Riga ar Pulled beef chili con carneChili Chiefs komanda: Steve Vis un Mark Robertson-Jones no Latvijas Starptautiskās skolas ar Chili Surprise
DE Kitchen komanda: Yogesh Deshpande no Cognizant ar Misal Pav čili
Equus Grill & Chill komanda: Jevgenijs Jasņickis un Ivars Mulis-Dzelvītis no Pullman Riga Old Town/restorāna Equus ar Serge’s Special čili
Hot Lo & Chili Di komanda: Lolla Sulga un Deniss Percatijs no Radisson Blu Daugava Hotel ar Panorama Chili
Indian Raja komanda: Līga Mūrniece un Rajendra Singh Gopalsingh no restorāna Indian Raja ar čili Sunny’s Terror
Nebraska Nice komanda: Jeffrey Grīnvalds (Džefrijs Grīnvalds) and Rita Treija no Fantasy Brackets ar Husker Heatwave čili
Rūnas komanda: Inese Treiliņa-Bergmane, Lauma Brūvele un Baiba Bērtulsone-Aasheim ar The Best Vegan Chili
Sky cooked chili beef komanda: Victor Manuel Barajas Garcia un Māris Leimanis no Radisson Blu Latvija Conference & SPA Hotel ar Sky cooked chili beef čili

Pirmās vietas ieguvēji ieguva čili pipara speciālbalvu un dāvanu kartes no viesnīcas AC Hotel by Marriott Riga, Beerfox un Forum Cinemas. Konkursa dalībnieki saņēma balvas no pasākuma atbalstītājiem Avokado, Beefox, Forum Cinemas, Indian Raja, Pullman Riga Old Town un Ziedu Ekspresis.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI