DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
10. oktobrī, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Pabriks piedalīsies “Rīgas konferences” paneļdiskusijā NATO nākotni

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Rīt, 11. oktobrī, aizsardzības ministrs Artis Pabriks piedalīsies “Rīgas konferences 2019” paneļdiskusijā “Visaptveroša un kolektīva - veidojot pamatus NATO turpmākai aizsardzībai”.

Paneļdiskusijā kopā ar A.Pabriku piedalīsies Vācijas aizsardzības ministre Annegrēta Krampa-Karenbauere (Annegret Kramp-Karrenbauer) un Zviedrijas aizsardzības ministrs Pēters Hultkvists (Peter Hultqvist).

Ikgadējā “Rīgas konference” Latvijas Nacionālajā bibliotēkā norisināsies 11. un 12. oktobrī, un tās laikā notiks 11 dažādu formātu diskusiju sesijas. Konferencē piedalīsies dažādu valstu ministri, vēstnieki un politikas eksperti. Pasākuma atklāšanā klātesošos un tiešraides skatītājus uzrunās ministru prezidents Krišjānis Kariņš, savukārt konferences noslēguma sesijā runās Valsts prezidents Egils Levits.

Konferences tiešraide gan angļu, gan latviešu valodā būs skatāma Aizsardzības ministrijas un Latvijas Transatlantiskās organizācijas “Facebook” lapā un mājas lapā “rigaconference.lv”, kā arī Aizsardzības ministrijas mājaslapā “mod.gov.lv”.

“Rīgas konferenci 2019” organizē Latvijas Transatlantiskā organizācija sadarbībā ar Aizsardzības ministriju un Ārlietu ministriju.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI