DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
27. septembrī, 2019
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības
1
1

Sākas pieteikšanās NVO forumam “SADARBĪBAS TURBULENCE”

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Šogad biedrības „Jēkabpils NVO resursu centrs” rīkotais Vidusdaugavas reģiona nevalstisko organizāciju (NVO) forums, vienkopus pulcējot dažādu profilu NVO pārstāvjus un aktīvos iedzīvotājus, notiks 30.oktobrī plkst. 15:00, Jēkabpils Tautas namā, Vecpilsētas laukums 3. To vadīs pilsoniski aktīvs cilvēks, NVO eksperte un zināšanu pārneses biedrības “RA.DU” vadītāja Rasma Pīpiķe. 

Arī Foruma saturiski radošajām darba grupām būs kompetenti un pieredzējuši vadītāji:

  • Sadarbība ar publisko sektoru Latvijā, vadīs Zemgales NVO atbalsta centra vadītājs Uldis Dūmiņš;
  • Mūsdienu NVO izaicinājumu inovatīvi risinājumi, e-līdzdarbības risinājumi – vadīs līdzdalības portāla ManaBalss.lv vadītājs Imants Breidaks;
  • Pilsoniskās sabiedrības attīstības perspektīvas – vadīs Alīna Lukjanceva, ‘’Pierīgas partnerība’’ administratīvā vadītāja;
  • NVO un pašvaldības sadarbība. Kopēju projektu veidošana.

Katra grupa radīs 2 – 3 ieteikumus/ risinājumus, kas turpmāk jāņem vērā darbojoties Vidusdaugavas reģionā gan NVO, gan sadarbības partneriem!

Jau šobrīd ir izsludināta pieteikšanās, gan rakstot elektroniski nvoresursi@inbox.lv, gan mājaslapā www.jekabpilsnvo.lv pieejama elektroniskā anketa, gan iespējams zvanīt 25971492 (Maira). Visus interesentus aicinām iezīmēt savos kalendāros NVO foruma datumu, bet līdz 20.oktobrim mobilizēties un pieteikt savu dalību. No katras Vidusdaugavas reģiona NVO gaidīsim 1 – 3 pārstāvjus, no “Jēkabpils NVO resursu centrs” dalīborganizācijām pieļaujama lielāka pārstāvniecība – līdz 5 dalībniekiem. Noteikti vēlamies pulcināt arī aktīvos iedzīvotājus – ja nepārstāvat nekādu biedrību, bet vēlaties piedalīties, droši piesakieties! Lūgums norādīt jebkāda veida savu kontaktinformāciju ar norādi – vai to publicēt foruma materiālu mapē.

Gaidīsim dalībniekus no Jēkabpils, Krustpils, Salas, Pļaviņu, Līvānu, Kokneses, Aizkraukles, Jaunjelgavas novadiem, Jēkabpils un Aknīstes pilsētām, un arī no vēl plašāka reģiona!

2019.gadā kā viens no galvenajiem foruma mērķiem ir Vidusdaugavas reģiona NVO tīklojuma stiprināšana, informācijas sniegšana par šībrīža NVO situāciju valstī, reģionā un Jēkabpilī, kopīga diskutēšana par NVO sektorā aktuālām tēmām un vēlme iezīmēt jaunas kopīgas nākotnes ieceres.

Ieplāno un tiekamies!

Labs saturs
1
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI