DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
07. martā, 2024
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Daugavpils pašvaldība aicina uz tikšanos pilsētas apkaimju aktīvos iedzīvotājus 

Publicitātes foto

Trešdien, 13. martā, plkst. 17.30 Daugavpils valstspilsētas pašvaldība aicina pilsētas apkaimju aktīvos iedzīvotājus un nevalstisko organizāciju pārstāvjus uz tikšanos un dialogu par ikdienu apkaimēs, kas norisināsies Vienības namā. 

Tikšanās laikā dalībniekiem būs iespēja uzzināt vairāk par pašvaldības atbalsta iespējām, šovasar plānotajām sporta un kultūras norisēm, nevalstisko organizāciju pieredzi, kā arī līdzdarboties, plānojot dažādas aktivitātes savas apkaimes kopienas aktivizēšanai. 

Daugavpils valstspilsētas pašvaldības Tūrisma nodaļa pastāstīs par lielākajiem pasākumiem un tūrisma akcijām šajā vasaras sezonā – Velo diena, Pārgājienu diena, bezmaksas pilsētas apskates ekskursijas u.c. Savukārt Jaunatnes lietu un sporta pārvalde informēs par gaidāmajām sporta aktivitātēm Daugavpils apkaimēs. 

Biedrība “Cita Daugavpils” stāstīs par savu iniciatīvu “Apkaimju pastaigas”, kurās ikvienam būs iespēja izzināt savas apkaimes noslēpumus, parūpēties par savu fizisko veselību, kā arī aktualizēt problēmas, ar kurām ikdienā saskaras apkaimju iedzīvotāji. Biedrības pārstāvji pastāstīs par iespējām iesaistīties un līdzdarboties “Apkaimju pastaigu” satura plānošanā pašus pilsētas apkaimju iedzīvotājus. 

Savukārt “Mežciema biedrība” dalīsies savā pieredzē, kā viņiem izdevies aktivizēt savas apkaimes kopienu, un kādas aktivitātes līdz šim īstenotas iedzīvotāju saliedēšanā, savas apkaimes kultūras mantojuma popularizēšanā, kā arī saturīga brīvā laika pavadīšanā. 

Daugavpils valstspilsētas pašvaldības tikšanās ar apkaimju aktīvajiem iedzīvotājiem un nevalstiskajām organizācijām notiks trešdien, 13. martā, plkst. 17.30 Vienības nama kafejnīcā (3. stāvā). Aicinām apstiprināt savu dalību, aizpildot reģistrācijas anketu līdz 12. martamANKETA. 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI