DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
20. septembrī, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Kultūra
3
3

Ēterā savu skanējumu sāk raidījums “Ar atgriešanos”

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Deviņu raidījumu sērijā   diskutēsim par atgriešanās iespējām Latvijā, it īpaši  Latgalē, lai tur veidotu savu nākotni. Ar kādām problēmām  reemigrantiem jāsastopas un kā tās atrisināt ? Uzzināsim kurās  valsts iestādēs  iespējams saņemt informāciju un palīdzību, ja jūs, vai jūsu radinieks vēlas atgriezties  dzimtenē. Informēsim par uzņēmumiem, kas piedāvā darba iespējas Latgalē. Uzklausīsim tos, kas atgriezušies un tos, kas vēlas atgriezties.

Pirmajā  raidījumā iepazīstināsim ar diasporā un  pie mums notiekošajām sociālajām, ekonomiskajām un kultūras aktualitātēm. Uzzināsim ko par atgriešanos Latvijā domā jaunieši, kas dzīvo un strādā Vācijā un Dienvidāfrikā. Kāda programma mūs sagaida Pasaules latviešu kultūras konferencē, kas septembra beigās notiks Cēsīs?

Raidījuma skanēšanas laiks  trešdienās  plkst.18:20 ar atkārtojumiem svētdien plkst.14:00 , otrdien  plkst.16:20

To arhīvs būs pieejams portālos www.rezekneszinas.lv un www.daugavpilszinas.lv.

Reģionālā radiostacija „Divu krastu radio” raida 90,1 fm Daugavpils un 96,9 fm Jēkabpils frekvencēs, radio „Ef-Ei” 91.4 fm Rēzeknē

Raidījums "Ar atgriešanos" tiek gatavots ar Valsts reģionālās attīstības aģentūras finansiālo atbalstu no valsts budžeta līdzekļiem.

Labs saturs
3
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI