DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
22. augustā, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Kultūra
2
2

Ēterā atkal atgriežas raidījums “Notikumu Krustpunktā”

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Sākot ar 22.augustu, katru nedēļu radiostacijas "Divu krastu radio" un radio „Ef-Ei” ēterā savu skanējumu atsāk raidījums "Notikumu krustpunktā".

Kas ir viltus ziņas? Vai mēs dzīvojam divās informācijas telpās? Kādas funkcijas veic mediju pārvaldes institūcijas un interešu pārstāvniecības? Tie ir tikai daži no jautājumiem, kurus līdz šī gada beigām analizēs raidījuma veidotāji.

Klausītājiem būs iespēja dzirdēt ekspertu viedokļus par sabiedrībā būtiskiem jautājumiem un mediju saturu, tādā veidā veicinot kritisko domāšanu un spēju reaģēt uz safabricēto un manipulatīvo informāciju.

Starptautisko notikumu apskats būs veltīts aktuālajiem notikumiem mūsu kaimiņvalstīs, savukārt Latgales preses apskatā par to, ko lasām un par ko diskutējam Rēzeknē, Daugavpilī un citviet.

Mūsu šī gada pirmajā raidījumā saruna ar Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes (NEPLP) locekļiem par politisko neatkarību, Latvijas Radio un LTV pārvaldību. Kam būtu jārisina samilzušās mediju problēmas un vai jaunais “Sabiedrisko elektronisko plašsaziņas līdzekļu un to pārvaldības likums” to patiešām atrisinās?

Raidījuma skanēšanas laiks ceturtdienās plkst. 15.20 ar atkārtojumiem piektdienās plkst. 18.20, svētdienās 18.00. To arhīvs būs pieejams portālos www.rezekneszinas.lv un www.daugavpilszinas.lv.

Reģionālā radiostacija „Divu krastu radio” raida 90,1 fm Daugavpils un 96,9 fm Jēkabpils frekvencēs, radio „Ef-Ei” 91.4 fm Rēzeknē

Radiožurnāls "Notikumu krustpunktā" tiek gatavots ar Valsts reģionālās attīstības aģentūras finansiālo atbalstu no valsts budžeta līdzekļiem.

Labs saturs
2
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI