DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
10. septembrī, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Atzīmēs pludmales pieejamības kompleksa sezonas noslēgumu

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Lai atskatītos uz sezonas laikā paveikto pludmales pieejamības kompleksā, kas paredzēts cilvēkiem ar invaliditāti, kā arī atgādinātu un iepazīstinātu plašāku sabiedrību ar pludmales pieejamības kompleksa piedāvātajiem pakalpojumiem, 12. septembrī no pl. 13.00 līdz 16.00 notiks pludmales pieejamības kompleksa sezonas noslēguma svētki. Pasākumam aicināts pievienoties ikviens interesents.

Pasākuma galvenais mērķis ir informēt un atgādināt sabiedrībai, ka esam dažādi, taču visiem ir līdzvērtīgas vajadzības.

Kā stāsta pludmales pieejamības kompleksa asistents Igors Langfrids: “Cilvēki šeit nāk galvenokārt, lai būtu kopā, lai viens otru labāk iepazītu, lai vienkārši atpūstos un redzētu, ka līdzās ir tādi paši cilvēki, kā viņi paši. Galvenais mērķis − pieņemt vienam otru tādus, kādi esam. Šeit visi esam kā viena liela ģimene, varam dalīties bēdās un priekos un viens otru saprast.”

Pasākuma laikā Neredzīgo biedrības vadītājs Māris Ceirulis dalīsies ar informāciju par aizvadīto sezonu pludmales pieejamības kompleksā un sniegs ieskatu klātesošajiem par pludmales pieejamības kompleksa piedāvātajiem pakalpojumiem.

Būs iespēja iepazīties ar tiflotehniku jeb speciāliem tehniskiem palīglīdzekļiem, kas domāti personām ar funkcionāliem redzes traucējumiem, kā arī iepazīties ar Braila raksta tehniku.

Pasākuma laikā varēs noskatīties Labklājības ministrijas veidoto dokumentālo filmu „Vai varu?”. Filma tapusi ar mērķi pievērst sabiedrības uzmanību apkārtējās vides pieejamības problēmai. Pasākumā par muzikālo baudījumu rūpēsies Normunds Karpičs.

Ikviens pasākuma apmeklētājs varēs pievienoties pilates vingrošanas nodarbībai, izmēģināt braucienu ar tandēmriteni, lielformāta galda spēles un piedalīties citās aktivitātes.

Papildu informācija: Liepājas pilsētas pašvaldības administrācijas Vides, veselības un sabiedrības līdzdalības daļa, tālr.: 63 404 747, e-pasts: veseliba@liepaja.lv.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI