DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
17. maijā, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Ekonomika

EM izsludinājusi iepirkumu 464. sērijas daudzdzīvokļu ēku padziļinātai izpētei

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Lai palīdzētu iedzīvotājiem un pārvaldniekiem rūpēties par ēku drošību un ilgmūžību, tostarp, nepieciešamības gadījumā veicot ēku atjaunošanu vai konstrukciju pastiprināšanu, Ekonomikas ministrija (turpmāk – EM) vēlas apzināt tipveida daudzdzīvokļu dzīvojamo māju nesošo konstrukciju un to savienojumu mezglu tehnisko stāvokli un piedāvāt tipveida tehniskos risinājumus.

Līdz ar to, turpinot Padomju laikā celto sērijveidu daudzdzīvokļu dzīvojamo māju tehniskā stāvokļa padziļināto tehnisko izpēti, EM ir izsludinājusi iepirkumu 464. sērijas daudzdzīvokļu dzīvojamo ēku konstrukciju mehāniskās stiprības un stabilitātes izpētei, kā arī tipveida risinājumu sagatavošanai.

Gada nogalē EM mājas lapā tiks publicēti 464. sērijas ēku padziļinātas tehniskās izpētes rezultāti, lai informētu sabiedrību par būtiskākajiem secinājumiem un tipveida konstrukciju mezglu pastiprināšanas risinājumiem, vienlaikus iezīmējot šo darbu aptuvenās būvizmaksas. Tāpat informācija tiks izplatīta arī namu apsaimniekotājiem, lai uzlabotu ēku apsaimniekošanu. Izvērtēšanas rezultāti tiks ņemti vērā veicot normatīvo aktu pilnveidi.

EM aicina potenciālos pretendentus iesniegt pieteikumus Elektronisko iepirkumu sistēmas (EIS) e-konkursu apakšsistēmā līdz 2019. gada 4. jūnija plkst.10.00. Plašāka informācija par izsludināto iepirkumu pieejama šeit.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI