DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
25. aprīlī, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Alūksnes novada pašvaldība izsludina atkārtotu pieteikšanos līdzfinansējumam daudzdzīvokļu māju pagalmu labiekārtošanai

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Alūksnes novada pašvaldība izsludina atkārtotu pieteikšanos līdzfinansējuma saņemšanai daudzdzīvokļu dzīvojamo māju piesaistīto zemesgabalu labiekārtošanai. Pieteikumu iesniegšanas termiņš: no 2. līdz 31. maijam.

Minēto līdzfinansējumu pašvaldība piešķir saskaņā ar saistošajiem noteikumiem Nr.24/2014 “Par līdzfinansējumu daudzdzīvokļu dzīvojamo māju piesaistīto zemesgabalu labiekārtošanai”. Tie nosaka, ka pašvaldības līdzfinansējumu daudz­dzīvokļu dzīvojamās mājas piesaistītā zemesgabala labiekārtošanai var saņemt ne vairāk kā 50% no kopējām atbalstāmām izmaksām un nepārsniedzot 5000 EUR.

Labiekārtošanas aktivitātes, kam pašvaldība piešķir līdzfinansējumu, ir  piebraucamo ceļu, stāvlaukumu un gājēju celiņu atjaunošana vai pārbūve (ieskaitot nepieciešamās inženierkomunikācijas un aprīkojuma elementus), kā arī apgaismojuma atjaunošana vai pārbūve. Konsultācijas nepieciešamo dokumentu sagatavošanai var saņemt pie Alūksnes novada pašvaldības Īpašumu nodaļas vadītāja Ingus Berkuļa, e-pasts ingus.berkulis@aluksne.lv, tālruņi 64381492, 28686707.

Ar saistošajiem noteikumiem, kas regulē līdzfinansējuma piešķiršanu, var iepazīties www.aluksne.lv sadaļā Pašvaldība/Dokumenti/Saistošie noteikumi. Pie saistošajiem noteikumiem ir atrodamas arī līdzfinansējuma pieprasīšanai aizpildāmās veidlapas.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI