DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
28. februārī, 2019
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Ekonomika

LTRK aicina uz atvērto durvju dienu Rēzeknē

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Latvijas lielākā uzņēmēju biedrība Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) aicina uzņēmējus 7.martā plkst. 12:00 Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijā, Atbrīvošanas alejā 115 k/4, Rēzeknē, apmeklēt atvērto durvju dienu, lai uzzinātu aktuālo informāciju par biznesa attīstības iespējām sadarbībā ar LTRK un citām organizācijām, kā arī piedalītos diskusijās par administratīvi teritoriālo reformu (ATR) un tās nozīmi Latgales reģionā.

Pasākumā uzstāsies LTRK valdes priekšsēdētājs Jānis Endziņš, Projektu pārvaldības un tehnoloģiju pārneses kontaktpunkta vadītāja Lienīte Litavniece, kā arī pārstāvji no Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas (VARAM), Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijas un Latgales plānošanas reģiona.

Dienas pirmajā daļā klātesošajiem būs iespēja rast ieskatu LTRK darbības pamatvirzienos un uzņēmējiem sniegtajā atbalstā biznesa izaugsmes veicināšanai Latvijā un ārpus tās, kā arī saņemt atbildes uz sev interesējošajiem jautājumiem. Savukārt pēc tam notiks sarunas par gaidāmo administratīvi teritoriālo reformu, par ko diskusijas aizsāktas šā gada sākumā Zemgalē. Tajās aicināti piedalīties visi interesenti, lai paustu savu viedokli un uzzinātu uzņēmēju biedrības, VARAM un citu organizāciju redzējumu par tās ietekmi uz Latgales reģiona attīstību.

„Pašreiz LTRK aktīvi strādā pie ATR vadlīniju izstrādes, kas tiek veidotas, balstoties uz uzņēmēju redzējumu. To mērķis ir atrast  gan uzņēmēju un iedzīvotāju, gan pašvaldību interesēm atbilstošāko reģionālās reformas modeli,” saka J.Endziņš, skaidrojot, ka veiksmīgai biznesa attīstībai būtiski apzināt un izvērtēt esošās nepilnības, kas ietekmē visas puses: „aicinām uzņēmējus būt aktīviem, lai kopīgiem spēkiem panāktu sakārtotas un uz attīstību vērstas biznesa vides izveidi reģionā un visā Latvijā.”

Aicinām reģistrēties pasākumam, aizpildot pieteikumu elektroniski šeit: https://ej.uz/LTRK_ADDRezekne, zvanot pa tel. 22428450 (Signe Obuhova) vai rakstot uz e-pastu signe.obuhova@chamber.lv.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI