DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
18. decembrī, 2018
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

VARAM: Ministrs Kaspars Gerhards tiksies ar latvisko partiju pārstāvjiem, lai informētu par Rīgas domes atlaišanas likumprojektu

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Šī gada 18.decembrī vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Kaspars Gerhards un ministrijas pārstāvji tiksies ar latviskajām partijām, lai sniegtu informāciju par ministrijas sagatavoto Rīgas pašvaldības domes atlaišanas likumprojektu, kas šī gada 17.decembrī iesniegts Ministru kabinetā. Uz tikšanos aicinātas latviskās partijas – “Jaunā vienotība”, “Zaļo un Zemnieku savienība”, Attīstībai Par”, “Jaunā konservatīvā partija” un “KPV.LV”.

Masu mediju pārstāvji aicināti uz preses brīfingu, kas norosināsies uzreiz pēc partiju sanāksmes beigām. Tikšanās notiks Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijā (VARAM) Peldu ielā 25, Rīgā,  plkst.12:00 101.telpā.

Vēršam uzmanību, ka ministra Kaspara Gerharda dalība plānota no plkst. 12:00 līdz plkst. 12:45, pamatojoties uz to, ka jau plkst. 13:00 plānota ministra dalība Ministru kabineta sēdē. Pēc plkst. 12:45  Informāciju par likumprojektu un atbildes uz jautājumiem sniegs VARAM parlamentārais sekretārs Jānis Eglīts, kā arī ministrijas pārstāvji.

 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI