DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
19. oktobrī, 2018
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Ārlietas

Ārlietu ministrija aicina pieteikt projektus NATO 70. gadadienai

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

2019. gada 4. aprīlī NATO atzīmēs Ziemeļatlantijas līguma parakstīšanas 70. gadadienu. Par godu šim notikumam NATO Publiskās diplomātijas nodaļa piedāvā iespēju nevalstiskajām organizācijām, domnīcām, universitātēm, pilsoniskās sabiedrības organizācijām un citiem interesentiem pieteikt projektu priekšlikumus, lai pretendētu uz finansiālu NATO atbalstu to īstenošanai. Projekti īstenojami laika posmā no 2019. gada februāra līdz decembrim, un tiem ir jāveicina izpratne par NATO vēsturi, lomu un mērķiem, kā arī jāapliecina alianses daudzveidīgais politiskais un kultūras mantojums, vienlaikus atspoguļojot NATO nozīmi dalībvalstīm un to sabiedrībām.

Tā kā nākamgad apritēs arī 15 gadu kopš Latvijas iestāšanās NATO, Ārlietu ministrija aicina visus interesentus izmantot šo iespēju un iesniegt nozīmīgajām gadadienām veltītas ieceres. Ja institūcija projekta īstenošanā vēlas iesaistīt Ārlietu ministriju, lūdzam sazināties ar Drošības politikas departamenta NATO un Eiropas drošības politikas nodaļu, rakstot uz e-pastu: NATOunEiropasdrosibaspolitikasnod@mfa.gov.lv .

Detalizēta informācija par pieteikšanās iespējām un procesu NATO mājaslapā (angļu valodā): https://www.nato.int/cps/en/natohq/news_158988.htm

Projektu iesniegšanas termiņš ir 2018. gada 16. novembris.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI