DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
16. novembrī, 2017
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Ekonomika

CSP speciālbalvas TOP 500 uzņēmumu godināšanā saņem Lattelecom un Smiltenes piens

Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
15. novembrī laikraksta “Dienas Bizness” rīkotajā Latvijas lielāko uzņēmumu TOP 500 apbalvošanas ceremonijā Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) priekšnieces vietnieks Kaspars Misāns SIA “Lattelecom” un AS “Smiltenes piens” pasniedza CSP speciālbalvu par teicamu sadarbību kvalitatīvas statistikas nodrošināšanā.

"Ik gadu sadarbojamies ar laikrakstu "Dienas Bizness" žurnāla "TOP 500 Latvijas lielākie uzņēmumi" veidošanā, sniedzot datus par lielākajiem eksportētājiem un importētājiem iepriekšējā gadā. Un jau trešo gadu īpaši godinām CSP izraudzītu uzņēmumu, ar kuru bijusi teicama sadarbība statistikas nodrošināšanā. Šoreiz mūsu speciālbalvu pasniedzām pat diviem" komentē K. Misāns.

SIA "Lattelecom" saņēma CSP speciālbalvu kā lielais uzņēmums. Tā finanšu speciālisti aktīvi piedalās statistikas pārskatu pilnveidošanā, lai mazinātu respondentu slogu. Tāpat uzņēmums ar savu kompetenci aktīvi piedalās CSP vadītajā darba grupā par IKT statistiku.

Šogad pirmo reizi CSP godināja arī vienu vidējo uzņēmumu – akciju sabiedrību "Smiltenes piens", ar kuru pēdējā gada laikā ir bijusi teicama sadarbība, balvas saņēmēju izraugoties no sešiem simtiem.

Pērn CSP speciālbalvu saņēmu akciju sabiedrība "Latvijas Finieris", bet vēl gadu iepriekš – akciju sabiedrība "Grindeks".

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI