DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
16. novembrī, 2017
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Lauku attīstība

Aicinām plānot un pieteikt interesi dalībai izstādē „Anuga 2019”

Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Sākam intereses pieteikšanu uz vietām Latvijas kopstendos izstādē „Anuga 2019”. Izstāde „Anuga” notiek katru otro gadu un 2019.gadā tā ilgs no 5.-9.oktobrim- Ķelnē, Vācijā. Kopējā izstādes platība ir 284,000 kv.m. 2017.gadā izstādi apmeklēja nu jau ap 165 000 apmeklētāju. Šajā, 34.ajā izstādes pastāvēšanas reizē, tika sasniegts rekordliels dalībnieku skaits- 7400 uzņēmumi no 107 pasaules valstīm. Vairāk informācijas pieejama http://www.anuga.com.

Kā ierasts, Agroresursu un ekonomikas institūtam (AREI) kā stendu organizatoriem ir iespēja pieteikt kopstendu platības dažādu nozaru paviljonos. Attiecīgās nozares kopstends tiks organizēts tikai tad, ja uz dalību attiecīgas nozares kopstendā pieteiksies vismaz 3 dalībnieki. 

Līdz 6.decembrim gaidīsim dalības intereses pieteikuma vēstuli, norādot nepieciešamo ekspozīcijas laukuma platību kopstendā un attiecīgo paviljonu (dzērienu, maizes, gaļas, piena, delikatešu u.c.). Minimālā piesakāmā platība ir 10,5 m2. Atbilstoši pieejamiem finanšu līdzekļiem pieškirto subsīdiju programmu ietvaros, AREI kopstenda dalībniekiem plāno nodrošināt kopīgu, vienotā dizainā aprīkotu stends (t.sk. mēbeles, produktu paraugu vitrīna, info lete, bukletu turētājs, atkritumu tvertne, elektrības pieslēgums un viena elektrības ligzda) un produktu paraugu transportēšana uz izstādi.

Uzņēmumiem būtu jāplāno šādas izmaksas (indikatīvi jeb 2017.gada izmaksu līmenis):

  • Neaprīkotas ekspozīcijas platības viena kvadrātmetra cena ir 300 EUR/m2.
  • Reģistrācijas maksa 990 EUR;
  • Izmaksas, saistībā ar produktu eksponēšanai nepieciešamo papildaprīkojumu (piem., ledusskapji, aukstumvitrīnas ar attiecīgo 24 h elektrības pieslēgumu, un tmldz.);
  • Komandējuma izmaksas.

Pēc visu iesniegumu apkopošanas, AREI līdz 1.02.2018. saskaņo ar intereses pieteicējiem informāciju par iespēju atrasties pieteiktajos paviljonos un veiks kopstendu platību pieteikšanu izstādes organizatoriem Vācijā. 

Uzņēmuma paraksttiesīgās personas parakstītu apliecinājumu un pieteikuma iesniegumu par dalības rezervāciju ir jāatsūta skanētā veidā Andrai Ūdrei uz e-pastu andra.udre@arei.lv un vēstules oriģināls jānosūta pa pastu vai jāiesniedz personīgi Rīgā, Struktoru ielā 14, LV-1039.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI