DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
18. aprīlī, 2017
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Vide
1
1

LR2 šogad aicina talkot arī citur Eiropā

Publicēts pirms 7 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Latvijas Radio 2 arī šogad būs Lielās Talkas radio, aicinot klausītājus ne tikai visā Latvijā, bet arī Eiropā piedalīties vides sakopšanas un labiekārtošanas aktivitātēs. Nozīmīgi, ka Lielajā Talkā pievienosies latvieši arī citviet Eiropā, rūpējoties, lai tiktu sakoptas Latvijai nozīmīgas vietas, līdz ar to mudinot arī citu zemju iedzīvotājus veidot zaļu un tīru vidi sev apkārt, lai kopīgi veidotu tādu Eiropu, kuras saimē Latvija var lepni sagaidīt savu simtgadi. Visas nedēļas garumā LR2 savā programmā sekos līdzi Talkas sagatavošanās darbiem un tās norisei 22.aprīlī.

Aicinot klausītājus piedalīties talkošanas aktivitātēs, katru dienu līdz pat sestdienai plkst.16:10 Latvijas Radio 2 ēterā skanēs "Lielā Talkas dienasgrāmata". Šajā laikā sazvanīsimies gan ar novadu pārstāvjiem, gan arī dažādās Eiropas valstīs mītošajiem talciniekiem, lai uzzinātu par plānotajām aktivitātēm un jaunumiem.

Savukārt Lielās Talkas dienā, 22.aprīlī, radio ēterā visas dienas garumā būs speciāla Lielās Talkas dalībniekiem veltīta programma. No plkst. 11:00 līdz 12:00 skanēs īpašais veltījumu koncerts "1000 sveicieni talciniekiem", kurā ikviens varēs nosūtīt muzikālus sveicienus talkotājiem. Visas dienas garumā sniegsim jaunāko informāciju un statistiku, stāstīsim par kurioziem un  aktualitātēm no Lielās Talkas informācijas centra. Uzzināsim, kā ar sakopšanas darbiem veicas ne tikai novados, bet arī Eiropā, sazvanīsimies ar talkas organizatoriem un centīsimies uzturēt možu un darbīgu noskaņojumu visas dienas garumā.

Latvijas Radio 2 jau šobrīd aicina ikvienu paust atbalstu Lielās Talkas idejai, piedaloties Facebook konkursā, kurā ikviens tiek aicināts nofotografēties ar kaut ko zaļu. To jau izdarījuši tādi populāri mūziķi kā Marija Naumova, Žoržs Siksna, Jānis Aišpurs, SamantaTīna, Andris Ērglis u.c.

Lielās Talkas aktivitātēm un norisei sekojiet līdzi Latvijas Radio 2 frekvencēs un sociālajos tīklos https://www.facebook.com/LatvijasRadio2 un https://twitter.com/LatvijasRadio2.

Latvijas Radio preses sekretāre
Ilze Zvaigzne

Labs saturs
1
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI