DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
07. martā, 2016
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: E-vide

Aicina uz bezmaksas datora pārbaudi pie datorologa.

Publicēts pirms 8 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Trešdien, 9. martā, CERT.LV aicina iedzīvotājus uz bezmaksas datora pārbaudi pie datorologa. Datorologs ir IT drošības speciālists, kurš var diagnosticēt un, ja iespējams, novērst e-slimības un ļaunatūras datorā un sniegt konsultācijas, kā pasargāt datoru nākotnē. Visi datorologa padomi ir bez maksas. Datorologa akcija notiks E-prasmju nedēļas ietvaros.

Datorologs pieņems trešdien, 9. martā, no pl. 10.00 līdz 16.00 Raiņa bulvārī 29, Rīgā (netālu no Stacijas laukuma).

Datorologa pakalpojums pieejams jebkuram datorlietotājam, kurš vēlas pārliecināties, ka viņa dators nav inficēts, kā arī tiem, kas vēlas izārstēt datoru no iegūtiem datorvīrusiem. Datorologa konsultācija palīdz arī tiem, kuri nezin, kā pasargāt savu datu, privātās dzīves un naudas drošību e-vidē. Datorologi pārbaudīs arī Android un Apple ierīču (planšetes, mobilie telefoni) veselību.

Šogad Datorologa akcija notiek sadarbībā ar ekspertiem no SIA "Latnet Serviss", SIA "Stream Networks" un SIA "Lattelecom". Uzņēmumi ir to interneta pakalpojumu sniedzēju vidū, kas rūpējas par savu klientu drošību, ko apliecina iegūtā kvalitātes zīme "Atbildīgs interneta pakalpojumu sniedzējs".

Papildu informācija, kā pasargāt datoru no drošības apdraudējumiem, pieejama CERT.LV uzturētajā portālā www.esidross.lv.

CERT.LV sabiedrisko attiecību projektu vadītāja Svetlana Amberga

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI