DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
23. decembrī, 2014
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Politika

Atbalsta akcija ģimenēm Ukrainā noslēgusies!

Publicēts pirms 9 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Mēneša sākumā, 7.decembrī, noslēdzās atbalsta akcija Ukrainas Bruņoto spēku karavīru ģimenēm. Akcijas norises laikā sabiedrība tika aicināta gan sarūpēt īpašas Ziemassvētku dāvanas Ukrainā dzīvojošajiem bērniem, gan noderīgas sadzīves lietas viņu ģimenēm. Pateicoties milzīgajam sabiedrības atbalstam, gandrīz 300 bērni tika iepriecināti ar sirsnīgām dāvanām, ko palīdzēja sarūpēt gan individuālie akcijas atbalstītāji, gan uzņēmumi.

12.decembra naktī noformētais sūtījums kopā ar pavadošo delegāciju devās ceļā uz Mikolajevas pilsētu Ukrainā, lai jau 15.decembrī svinīgā pasākumā sveiktu katru no bērniem, kuri bija cītīgi zīmējuši zīmējumus un rakstījuši vēstules Ziemassvētku vecītim. Jāpiebilst, ka arī bērni bija gatavojušies ciemiņu uzņemšanai un sarūpējuši sirsnīgus priekšnesumus draugiem no Latvijas.

Visu akcijas organizatoru un atbalstīto ģimeņu vārdā vēlamies izteikt vislielāko pateicību visiem, kuri atvēra sirdis un veltīja savu laiku, lai iesaistītos akcijā un ziedotu gan ģimenēm noderīgas sadzīves lietas, gan siltu apģērbu, gan spēles, rotaļlietas un saldumus bērniem.

Lielu paldies vēlamies izteikt AS"PrivatBank" par sagādātajiem radiatoriem, tējkannām, mikroviļņu krāsnīm un galda lampām, SIA "Anvol" par mīkstajām rotaļlietā, SIA "Troja" par šūpuļzirdziņiem, SIA "JCDecaux Latvija" par atbalstu izvietojot vizuālās reklāmas Rīgā, grāmatu apgādam "Zvaigzne ABC" par skaistajām grāmatām, SIA " Lāči" un SIA "Maiznīca Flora" par gardajiem cepumiem un keksiem, IK ""Ķeipenieši" par skaistajām un tik pat garšīgajām piparkūkām, SIA "Skrīveru Saldumi" par konfektēm, SIA "A-la-tea" par tējām, kas sasildīs, kā arī "Eversheds Bitāns" par finansiālu atbalstu. Tāpat vēlamies izteikt pateicību par sadarbību Aizsardzības ministrijai, Latvijas Nacionālajai Aizsardzības Akadēmijai, Latvijas Kara muzejam un T/C Galerija Rīga.

Aicinam sabiedrību arī turpmāk nepalikt vienaldzīgiem un iesaistīties līdzīgās iniciatīvās, iepriecinot līdzcilvēkus un padarot viņu ikdienu gaišāku.

Lelde Mencendorfa
Projektu vadītāja
Latvijas Transatlantiskā organizācija

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI