DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
09. septembrī, 2013
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Valsts pārvalde

Parlaments turpina skolu programmu „Iepazīsti Saeimu”

Publicēts pirms 10 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Sākoties jaunajam mācību gadam, Latvijas parlaments turpina skolu programmu „Iepazīsti Saeimu”, sniedzot iespēju jauniešiem izprast parlamenta ikdienas darbu un interaktīvā veidā noskaidrot, kā likumdošana ietekmē viņu dzīvi un kā jaunieši paši var ietekmēt Saeimas darbu.

Šonedēļ Saeimas pārstāvji skolu programmas ietvaros dosies uz Smārdes, Māteru Jura Kazdangas un Silenes pamatskolām, kā arī Daugavpils 3.vidusskolu.

Saeimā izstrādātā interaktīvā prezentācija ļauj jauniešiem nostiprināt un papildināt mācību stundās gūtās zināšanas par parlamenta darbu. Pēc piedalīšanās skolu programmas lekcijā katra klase saņem Saeimas priekšsēdētājas parakstītu apliecinājumu par dalību tajā.

Skolu programma tika uzsākta 2012.gada 19.oktobrī. Līdz šim skolu programmā piedalījušies vairāk nekā 1400 audzēkņu no 27 skolām visā Latvijā.

Skolu programmas ietvaros Saeimas pārstāvji dodas uz Latvijas skolām. Piesakoties iepriekš, skolu programmas lekciju iespējams noklausīties arī Saeimas Apmeklētāju un informācijas centrā, apvienojot to ar ekskursiju pa Saeimas namu.

Pieteikties skolu programmas "Iepazīsti Saeimu" lekcijai var, zvanot pa tālruni 67087321 vai sūtot e-pastu uz info@saeima.lv

Vairāk par skolu programmu iespējams uzzināt Saeimas mājaslapā http://www.saeima.lv/lv/sabiedribas-lidzdaliba/skolu-programma-iepazisti-saeimu

Saeimas Preses dienests
Tālr.: 67087218, mob.: 26136160
E-pasts: prese@saeima.lv

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI