E-KONSULTĀCIJAS
>
visas atbildes Jautā, mēs palīdzēsim rast atbildi!
TĒMAS
Nr. 4994
Lasīšanai: 2 minūtes
1
1

Atbildi sniegs Ieslodzījuma vietu pārvalde

Publicēts pirms 9 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
J
jautā:
13. augustā, 2014
ANDA

Labvakar! Man tāds jautājums - gribēju prasīt, vai ir mainīts likums tiem, kam ir KL 125.panta 3.d. Vēl draugam palikuši 2 gadi, ko nosēdēt. Bija ieslodzījums uz 4 gadiem. Vai būs kāda atbrīvošana plānota, ja ne šogad, varbūt 2015.gadā kāds likums plānots? Viņš sēž šogad zonā. Iepriekš pateicos par atbildi. Jūs man atbildējāt, paldies. Bet gribēju pajautāt nedaudz sīkāk. Māris Z. sēž Jelgavas cietumā. Pārkāpumu viņam tur nav, ticis pilnīgi zonā, bet raksta par darbu pieteikumu un vai kursiem jau nezin kuru reizi, bet neviens nekā. Jo viņš ir strādīgs cilvēks. Brīvībā vien tik darbs interesēja. Muļķības un nepareizas kompānijas dēļ tika tagad pirmo reizi cietumā, tā nebija ne sodīts, nekādu pārkāpumu. Bet vienā pantā bija rakstīts, ja samaksā naudas sodu, viņam ir naudas sods 2600 eiro, bet darbu uz pieprasījumu nedod, lai atmaksātu par šo laiku, ko 2 gadus vēl jāsēž, jo vēlāk jau ir ar procentiem. Bet gribēju uzprasīt, vai to parādu var nomaksāt kāds cits cilvēks. Vai tas kaut ko līdzētu? Jo, cik nopratu, tas ir par tiesas izdevumiem, viņam uz cietumu atnāca papīrs. Varētu lūdzu atbildēt. Iepriekš paldies par atbildi.

A
atbild:
03. septembrī, 2014
Ieslodzījuma vietu pārvalde
Ināra Makārova, Administratīvā un personālvadības dienesta Administratīvās daļas vecākā referente

Iesakām vēstules autorei vērsties ar rakstisku iesniegumu Ieslodzījuma vietu pārvaldē. Pēc jautājuma detalizētas izskatīšanas viņai tiks sniegta atbilde.

Red. piezīme. Ieslodzījuma vietu pārvaldes (IeVP) adrese - Stabu iela 89, Rīga, LV-1009. Sīkāka informācija par IeVP atrodama iestādes interneta vietnē http://www.ievp.gov.lv/.

Labs saturs
1
Pievienot komentāru
Uzdod savu jautājumu par Latvijas tiesisko regulējumu un tā piemērošanu!
Pārliecinies, vai Tavs jautājums nav jau atbildēts!
vai
UZDOT JAUTĀJUMU
Līdz mēneša beigām iesniegt e-konsultāciju vairs nav iespējams. Vairāk par e‑konsultāciju sniegšanu
Iepazīsti e-konsultācijas