E-KONSULTĀCIJAS
>
visas atbildes Jautā, mēs palīdzēsim rast atbildi!
TĒMAS
Nr. 17903
Lasīšanai: 2 minūtes
5
5

Ceļa zīmes Melnsila un Kalnciema ielas krustojumā

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
J
jautā:
03. septembrī, 2019
Juris

Labdien! Vai varat sniegt pamatojumu Melnsila un Kalnciema ielas krustojumā uzstādītajām ceļa zīmēm, kas aizliedz nogriezties pa labi laika posmā no 7.00 līdz 20.00? Tagad dienas laikā tiks noslogota Kristapa iela. Paldies!

A
atbild:
20. septembrī, 2019
Rīgas dome
Ilze Dimanta, Satiksmes departamenta Direktora biroja sabiedrisko attiecību vadītāja

Rīgas domes Satiksmes departaments (turpmāk tekstā – Departaments) informē, ka satiksmes organizācijas izmaiņas veiktas Kalnciema un Melnsila ielu krustojumā, lai uzlabotu satiksmes drošību un satiksmes plūsmu.

Šādu lēmumu pieņēma Departamenta konsultatīvās padomes sēdes (turpmāk tekstā – Padomes) pārstāvji no VAS “Latvijas Valsts ceļi”, RP SIA “Rīgas satiksme”, VAS “Ceļu satiksmes drošības direkcija”, Valsts policijas, kā arī no Rīgas pašvaldības policijas.

Izvērtējot satiksmes intensitātes skaitīšanas datus, kā arī ņemot vērā RP SIA “Rīgas satiksme” sniegto informāciju par sabiedriskā transporta kavējumiem (kavējumi sasniedza 3–7 minūtes), lai samazinātu sabiedriskā transporta kavējumus un paaugstinātu krustojuma caurlaidspēju, Padomes sēdē tika atbalstīts priekšlikums Kalnciema un Melnsila ielu krustojumā aizliegt labā pagrieziena veikšanu no Melnsila ielas uz Kalnciema ielu abos virzienos laika posmā no plkst. 7.00 līdz 20.00.

Labs saturs
5
Pievienot komentāru
Uzdod savu jautājumu par Latvijas tiesisko regulējumu un tā piemērošanu!
Pārliecinies, vai Tavs jautājums nav jau atbildēts!
vai
UZDOT JAUTĀJUMU
Šomēnes iespējams uzdot vēl 73 jautājumus. Vairāk par e‑konsultāciju sniegšanu
Iepazīsti e-konsultācijas