DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
Šodien
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Rīgā dzēsts paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks 

Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no šī gada 7. oktobra plkst. 6.30 līdz 8. oktobra plkst. 6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma 31 izsaukumu – 10 uz ugunsgrēku dzēšanu, tai skaitā vienu uz meža ugunsgrēka dzēšanu, 12 uz glābšanas darbiem, bet deviņi izsaukumi bija maldinājumi. 

Plkst. 11.57 VUGD saņēma informāciju, ka Cesvaines ielā Rīgā angārā –noliktavā ir izcēlies ugunsgrēks. Ņemot vērā to, ka jau tuvojoties notikuma vietai bija redzams spēcīgs sadūmojums, nekavējoties notikumam tika piesaistīti papildus resursi. Notikumā strādāja ugunsdzēsēji glābēji ar astoņām autocisternām, autokāpni un šļūteņu automobili. Ierodoties notikuma vietā ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka deg vienstāva angārs ar produkciju un rūpniecības materiāliem 2000 m2 platībā. Pēc trīs stundu darba liesmu izplatība tika ierobežota, bet šonakt plkst. 00.01 šis paaugstinātās bīstamības ugunsgrēks tika likvidēts. 

Ugunsdzēsēji glābēji devās arī uz izsaukumiem, kuros dega saimniecības ēka, pirts, šķūnis, lapene, kravas automašīna ar zaru šķeldotāju, sadzīves priekšmeti, ābolu žāvētājs, koka saknes un zemsedze kā arī atkritumi. 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI