DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
23. septembrī, 2024
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

Tūrisma konferencē eksperti pasniegs meistarklases pedagogiem 

Tūrisma konferencē “Tūrisma attīstības recepte: kā padarīt to garšīgu?” 25. septembrī nozares eksperti pasniegs pedagogiem meistarklases par aktuālajām zināšanām un prasmēm viesmīlības nozarē.  

Meistarklašu ietvaros Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācijas (LVRA) prezidents un Riga Islande Hotel valdes priekšsēdētājs Andris Kalniņš pieskarsies tematam par ekonomisko situāciju viesmīlības nozarē, bet AS Mogotel Hotel Group Personāla nodaļas un attīstības direktore Līga Vite turpinās ar meistarklasi par nākotnes prasmju attīstību šajā nozarē. 

Vienkāršoti par budžetu savās zināšanās dalīsies LVRA valdes loceklis Valdis Vanadziņš. Savukārt meistarklašu ciklu noslēgs Hotel Jūrmala Spa & Conference Centre Pārdošanas un mārketinga nodaļas vadītāja Dace Šķēle, stāstot par to, kā veiksmīga sadarbība starp nodaļām var kļūt par veiksmes atslēgu.  

“Lai spētu veidot dinamisku un konkurētspējīgu izglītību, ir svarīgi viesmīlības nozares pedagogiem sniegt aktuālas zināšanas un darba instrumentus. Ieguldot pedagogu attīstībā, mēs nodrošinām, ka nākamajām paaudzēm tiek sniegtas aktuālas un praksē pielietojamas zināšanas, kas veicina tūrisma nozares izaugsmi un inovācijas,” uzsver Biznesa augstskolas Turība Starptautiskā tūrisma fakultātes dekāns Ēriks Lingebērziņš.  

Tūrisma konferenci rīko LVRA sadarbībā ar Biznesa augstskolu Turība, atzīmējot Pasaules Tūrisma dienu un uzsverot tūrisma nozares nozīmi Latvijā. Konferencē tūrisma un viesmīlības nozares pārstāvji dalīsies ar nozares aktualitātēm, pieredzes stāstiem un nākotnes izaicinājumiem.  

LVRA prezidents Andris Kalniņš norāda: “Šī konference ir nozīmīgs notikums, kas veicina viesmīlības nozares izaugsmi, nodrošinot platformu, kurā nozares profesionāļi var dalīties savā pieredzē un iegūt jaunas zināšanas. Konferences ietvaros tiks prezentētas tēmas, kas palīdzēs padziļināti izprast aktuālās nozares tendences un stratēģijas. Šāda veida pasākumi ir būtiski, lai stiprinātu uzņēmumu spēju pielāgoties mainīgajiem tirgus apstākļiem un veicinātu to konkurētspēju. Konferences mērķis ir sniegt dalībniekiem praktiskus rīkus un zināšanas, kas nepieciešamas, lai nodrošinātu ilgtspējīgu nozares attīstību un augstas kvalitātes pakalpojumu sniegšanu gan vietējā, gan starptautiskā mērogā.” 

Konference notiks 25. septembrī Biznesa augstskolā Turība, Graudu ielā 68, Rīgā. Ar tās programmu var iepazīties šeit. Tūrisma konferenci atbalsta  - Cēsu alus, BHRS, ChefHits, Gemoss, Future Robots, Paynt un  Lido.  

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI