DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
01. jūlijā, 2024
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

Sākusies uzņemšana LU maģistrantūrā 

FOTO: Toms Grībergs, LU Komunikācijas departaments

“Sapņo drosmīgi!” aicina Latvijas Universitāte (LU) - no 1. līdz 12. jūlijam LU notiek vasaras uzņemšana maģistra studiju programmās 2024./2025. akadēmiskajam gadam. Pieteikties studijām kādā no 45 LU piedāvātajām daudzpusīgajām maģistra studiju programmām sešās fakultātēs var klātienē, tostarp LU reģionālajās filiālēs, vai elektroniski. 

 

Pieteikšanās maģistra studiju programmām notiek LU fakultātēs vai filiālēs to noteiktajā laikā un norādītajā vietā. Topošie maģistra līmeņa studenti, kas absolvējuši LU sākot no 2003. gada, iesniegt pieteikumu studijām var elektroniski LUIS sistemā  - tur pieteikšanās notiek līdz 11. jūlijam. Savukārt citu augstskolu absolventi studijām var pieteikties, līdz 12. jūlijam plkst. 12.00 aizpildot elektronisko veidlapu –, kā arī pieteikumu var iesniegt klātienē. LU maģistra studiju programmu saraksts ar plašākiem studiju programmu aprakstiem skatāms LU mājaslapā. Turpat atrodama plašāka informācija par uzņemšanas norisi 

  • Pieteikšanās klātienē fakultātē vai filiālē: no 1. jūlija līdz 12. jūlijam fakultātēs vai filiālēs to norādītajā laikā un vietā. Ja, saskaņā ar uzņemšanas nosacījumiem studiju programmās, ir iegūtas tiesības pretendēt uz ārpuskonkursa reģistrāciju, tad pieteikties šim konkursam var no 1. jūlija līdz 5. jūlijam.  

Ja, piesakoties studijām, rodas kādi jautājumi, LU aicina sazināties: 

  • telefoniski: 67034777, 
  • klātienē: Studiju servisa departamentā 125. telpā Raiņa bulvārī 19, Rīgā,  
  • Whatsapp: 28014966. 

Uzņemšana LU īsā cikla un bakalaura studiju programmās notiks no 16. līdz 22. jūlijam. LU piedāvā plašu studiju klāstu dabas, eksaktajās, humanitārajās un sociālajās zinātnēs. Izvēle studēt LU nozīmē iegūt izcilu un darba devēju vidū augsti novērtētu izglītību, attīstīt sevi un iegūt elastību darba tirgū, kas ļaus veiksmīgi darboties visdažādākajās jomās.  

Sapņo drosmīgi – pievienojies Latvijas Universitātes saimei!  

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI