DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
11. februārī, 2024
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

No 12. februāra slēgs satiksmi Slokas ielā un Mārtiņa ielā

Turpinoties tramvaja sliežu, apakšzemes komunikāciju, kā arī citiem infrastruktūras pārbūves darbiem Slokas ielā, no pirmdienas, 12. februāra, uz būvdarbu laiku slēgs transporta līdzekļu satiksmi Slokas ielas posmā no Mārtiņa ielas līdz Hāmaņa ielai (virzienā uz Jūrmalas gatvi). Tāpat satiksmi slēgs Mārtiņa ielā un Krēslas ielā pie krustojuma ar Slokas ielu. Līdz ar to 30., 37., 41., 54. autobusa maršruti virzienā uz Daugavgrīvu, Imantu un Voleriem kursēs pa apvedceļiem.

Plānots, ka jaunie satiksmes ierobežojumi būs spēkā līdz 30. aprīlim.

Minētajā laika periodā arī būs izmaiņas 30; 37; 41. un 54. autobusa maršrutā.

30. autobuss virzienā uz Daugavgrīvu kursēs pa maršrutu līdz Krišjāņa Valdemāra ielai, tālāk pa Krišjāņa Valdemāra ielu, Kalnciema ielu, Baložu ielu, Kristapa ielu, Melnsila ielu, Vīlipa ielu, Dzirciema ielu un tālāk pa maršrutu. 

Maršruts neapkalpos pieturas "Mārtiņa iela" un "Baldones iela", bet apvedceļā apstāsties pieturās "Baložu iela", "Melnsila iela", 'Āgenskalna iela", "Kuldīgas iela".

37., 41. autobuss virzienā uz Imantu kursēs pa maršrutu līdz Krišjāņa Valdemāra ielai, tālāk pa Krišjāņa Valdemāra ielu, Kalnciema ielu, Baložu ielu, Kristapa ielu, Melnsila ielu, Vīlipa ielu, Dzirciema ielu, Jūrmalas gatvi un tālāk pa maršrutu.

Maršruti neapkalpos pieturu "Baldones iela", bet apvedceļā apstāsties pieturās "Baložu iela", "Melnsila iela", 'Āgenskalna iela", "Kuldīgas iela".

54. autobuss virzienā uz Voleriem kursēs pa maršrutu līdz Slokas ielai, tālāk pa Slokas ielu, Kalnciema ielu, Baložu ielu, Kristapa ielu, Melnsila ielu, Vīlipa ielu, Dzirciema ielu un tālāk pa maršrutu.

Maršruts neapkalpos pieturas "Mārtiņa iela" un "Baldones iela", bet apvedceļā apstāsties pieturās "Baložu iela", "Melnsila iela", 'Āgenskalna iela", "Kuldīgas iela".

Par darbu veikšanu atbildīgajiem uzdots nodrošināt ceļa zīmju izvietošanu, iedzīvotāju un uzņēmumu, kuri atrodas minētajā ielas posmā, transportlīdzekļu piebraukšanu pie dzīvesvietas vai uzņēmuma, operatīvā transporta satiksmi, kā arī sabiedriskā transporta satiksmi, pagaidu pieturvietu izveidi un izvietot slēgtajās pieturvietās informāciju par pieturvietas slēgšanu, kā arī norādi par tuvākās pieturvietas atrašanās vietu un pagaidu pieturvietās izvietot pagaidu kustības sarakstus.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI