DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
17. oktobrī, 2023
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: E-vide

Kā izmantot lietotni "LVM GEO Mobile"? Uzzini tiešsaistes seminārā!

“LVM GEO Mobile” ir viena no iecienītākajām karšu lietotnēm Latvijā – to izmanto vairāk nekā 100 tūkstoši lietotāju gan darbam, gan atpūtai. Lai uzzinātu vairāk par lietotnes iespējām un to izmantošanu, ikviens interesents aicināts 19. oktobrī plkst. 15.00 pievienoties LVM GEO tiešsaistes semināram par koordinātām, objektu meklēšanu un to identificēšanu.

“Mūsu izstrādātā lietotne nepārtraukti attīstās, uzlabojot tās lietošanas iespējas. Tāpēc tiešsaistes semināri ir veids, kā varam pavēstīt par lietotnes piedāvāto funkcionalitāti un  aktuālajiem uzlabojumiem iespējami plašākam interesentu lokam. Pēc pirmā tiešsaistes semināra, kurā iepazīstinājām ar kartes pamata funkcijām un pamatdarbībām, saņēmām pozitīvas atsauksmes, tāpēc turpinām šo tradīciju. Gaidāmais seminārs būs patiesi noderīgs ikvienam – gan profesionālim darba vajadzībām, gan dabā gājējam atpūtas plānošanai, –  jo atšķirsies meklēšanas specifika, bet meklēšanas metode – saglabājas visiem viena,” skaidro “LVM GEO” ģeotelpisko risinājumu projektu vadītāja Dana Spulle.

Nākamais, trešais “LVM GEO Mobile” seminārs, kas plānots novembrī, būs veltīts mērīšanas rīkiem, datu pievienošanai un dalīšanos ar tiem, datu eksportu un importu lietotnē. “Semināra tēma būs noderīga tiem interesentiem, kuri, piemēram, vēlas atzīmēt savu iecienītāko sēņu vietu mežā vai aizraujošāko pastaigu maršrutu, saglabāt to lietotnē nākamajai reizei vai ērti dalīties ar to,” skaidro Dana Spulle.

LVM GEO platforma, kura sākotnēji tika izstrādāta “Latvijas valsts meži” iekšējām vajadzībām un jau gadiem atbalsta uzņēmuma biznesa procesus, tiek piedāvāta ieviešanai arī citos uzņēmumos.

Pievienoties tiešsaistes semināram 19.10. plkst. 15.00: ej.uz/LVMGEO_seminars2

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI