DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
03. oktobrī, 2023
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Notiks ekspertu diskusija “Kāpēc kara nogurums ir izdevīgs Krievijai un kā tam stāties pretim?”

Trešdien, 4. oktobrī, pulksten 15.30 Aizsardzības nozares portāls “Sargs.lv”  rīkos tiešsaistes diskusiju, kurā nozares eksperti analizēs to, ar kādiem līdzekļiem agresorvalsts Krievija veicina Rietumvalstu sabiedrības nogurumu no ieilgušā kara Ukrainā un cik lielā mērā tas ir bīstams NATO dalībvalstīm.

Ekspertu diskusijā piedalīsies NATO Stratēģiskās komunikācijas izcilības centra direktors Jānis Sārts, politologs un Austrumeiropas politikas speciālists Andis Kudors un TV3 žurnāliste, Ukrainas kara korespondente Ieva Vārna. Diskusiju vadīs portāla “Sargs.lv” redaktors Kārlis Roķis.

Diskusijā eksperti analizēs jaunākos Krievijas instrumentus un paņēmienus informatīvā kara vešanā, kā arī to iedarbīgumu un reakciju pret Krievijas vēstījumiem Rietumvalstu sabiedrībās. Tāpat eksperti spriedīs, kāpēc bīstama ir kara noguruma sajūta, kā ar to cīnīties un kāpēc nedrīkstētu paļauties Krievijas piedāvātajām “miera sarunām”.

Diskusija būs skatāma tiešsaistē sociālajā tīklā “Facebook”, kā arī “Sargs.lv” un “Latvijas armija” “YouTube” kanālos. Diskusijas skatītāji aicināti runātājiem uzdot sev interesējošos jautājumus komentāru sadaļā.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI