DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
26. maijā, 2023
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Daugavpils valstspilsētā notiks militārās mācības

FOTO: Armīns Janiks

No 29. līdz 31. maijam Daugavpils valstspilsētā notiks Zemessardzes 3. Latgales brigādes 36. kaujas atbalsta bataljona karavīru iepriekš plānotas militārās mācības, kuru mērķis ir vienības kaujas spēju stiprināšana.

Militāro mācību laikā tiks izmantoti dažādi kaujas imitācijas līdzekļi, un tās notiks Zemessardzes 34. kājnieku bataljona štāba teritorijā Daugavpilī.

Zemessardzes 36. kaujas atbalsta bataljons ir profesionālā dienesta karavīru vienība Zemessardzes 3. Latgales brigādes sastāvā.

Aicinām iepazīties ar informāciju par iespējām dienēt Zemessardzē tīmekļvietnes www.klustikaravirs.lv sadaļā dienests Zemessardzē. Plašāku  informāciju par dienestu var iegūt, zvanot uz tālruņa numuru 1811 vai rakstot uz e-pasta adresi esizemessargs@mil.lv.

Iedzīvotāju ievērībai!

Apmācības laikā tiks lietoti kaujas imitācijas līdzekļi, kas rada troksni, bet neapdraud cilvēku veselību un dzīvību. Apmācības uzdevumu izpilde notiks diennakts gaišajā laikā.

Aicinām Daugavpils valstspilsētas iedzīvotājus ar sapratni izturēties pret Zemessardzes aktivitātēm, kas vērstas uz valsts nacionālās un NATO kolektīvās drošības stiprināšanu.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI