DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
08. septembrī, 2022
Lasīšanai: 4 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

Aicina pieteikties konferencei “Nākamais solis darbā ar jaunatni – iekļaušanai”

Publicēts pirms gada. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Šī gada 5. oktobrī Jūrmalas Mūzikas vidusskolā norisināsies Jaunatnes starptautisko programmu aģentūras (JSPA) konference “Nākamais solis darbā ar jaunatni – iekļaušanai”. Konferences laikā būs iespēja gūt iedvesmu un jaunas idejas darbam ar jaunatni, klātienē satikt jomas ekspertus un uzzināt starptautisku pieredzi no ārvalstu ekspertiem. Dalībai konferencē līdz 27. septembrim aicināts pieteikties ikviens jaunatnes jomā iesaistītais.

Konference notiks 2022. gada 5. oktobrī no plkst. 10.00 līdz 17.00 Jūrmalas Mūzikas vidusskolā (Strēlnieku prospekts 30 k.1, Jūrmala). Tās laikā būs iespēja līdzdarboties praktiskās darbnīcās, lai ne vien pilnveidotu zināšanas par iekļaušanas būtiskajiem aspektiem, darbu ar dažādām mērķa grupām un projektu iespējām, bet arī uzzināt un praktiski izmēģināt jaunas metodes darbam ar jauniešiem. Atsevišķas darbnīcas notiks angļu valodā. Aktuālā informācija par konferences programmu tiks publicēta jaunatne.gov.lv mājaslapā.

“Nākamais solis darbā ar jaunatni – iekļaušanai” pulcēs darba ar jaunatni profesionāļus, kuriem:

  • rūp dažādība un veidi, kā to atbalstīt;
  • ir vēlme atbalstīt ikvienu jaunieti savā dzīves ceļā;
  • ir degsme gūt jaunas zināšanas par veidiem, kā atbalstīt jauniešus projektos;
  • ir interese par metodēm un veidiem, kā strādāt ar dažādām mērķa grupām.

Konferencei aicinām pieteikties ikvienu jaunatnes jomā iesaistīto – jaunatnes darbiniekus, jaunatnes lietu speciālistus, pašvaldību darbiniekus un jaunatnes politikas plānotājus, bērnu un jauniešu centru un nevalstisko organizāciju pārstāvjus un citus, kuri ikdienā strādā ar jauniešiem.

Pieteikšanās dalībai konferencē klātienē līdz 27. septembrim (ieskaitot), aizpildot pieteikuma anketu: https://ej.uz/JSPAkonference2022.

JSPA patur tiesības veikt izmaiņas plānotajā programmā, kā arī straujas Covid-19 vīrusa izplatības gadījumā pielāgot konferences organizēšanu atbilstoši tā brīža aktuālajiem Ministru kabineta noteikumiem.

JSPA nodrošinās konferences programmas un ēdināšanas izmaksu segšanu. Dalībniekiem pašiem ir jānodrošina nokļūšanu uz/no konferences norises vietas.

Papildu informācija par konferenci pieejama, sazinoties ar Jaunatnes starptautisko programmu aģentūras Starptautiskās sadarbības un atbalsta daļas vecāko projektu vadītāju Janu Priednieci (e-pasts: jana.priedniece@jaunatne.gov.lv, t. 67356258) vai projektu koordinatori Agnesi Kārkliņu (e-pasts: agnese.karklina@jaunatne.gov.lv, t. 67251180).

Par JSPA

JSPA darbojas kopš 1999. gada. Tā ir Izglītības un zinātnes ministra pakļautībā esoša tiešās pārvaldes iestāde, kuras mērķis ir veicināt jauniešu aktivitāti un mobilitāti, līdzdalību jaunatnes brīvprātīgajā darbā, neformālās izglītības un jaunatnes informācijas programmās un projektos, kā arī veicināt jauniešu neformālo izglītību saistībā ar mūžizglītību.

JSPA administrē dažādas starptautiskas un nacionālas programmas: “Erasmus+”; “Eiropas Solidaritātes korpuss”, Eiropas Komisijas informācijas tīklu jauniešiem “Eurodesk”, “eTwinning”, Izglītības un zinātnes ministrijas Jaunatnes politikas valsts programmu, Jauniešu garantijas projektu “PROTI un DARI!”.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI