DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
06. septembrī, 2022
Lasīšanai: 4 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Izglītības attīstības un metodiskais atbalsta centrs aicina iedzīvotājus uz nodarbībām

Publicēts pirms gada. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Publicitātes foto.

Liepājas pilsētas Izglītības pārvaldes Izglītības attīstības un metodiskais atbalsta centrs aicina iedzīvotājus uz pieaugušo neformālās izglītības nodarbībām. Nodarbības tiek plānotas un organizētas pamatojoties uz iedzīvotāju vēlmēm un vajadzībām, kas tika noskaidrotas aptaujā par mācību vajadzībām Liepājas un Dienvidkurzemes novada iedzīvotājiem.

13. septembrī, plkst. 15.00-16.30 praktiska nodarbība Videokonferenču rīka ZOOM izmantošanas iespējas no pamatiem līdz knifiņiem” sadarbībā ar Metodiskā centra Digitālo tehnoloģiju nodaļas vadītāju Andru Krasavinu

Daudzi no mums videokonferenču rīku ZOOM izmanto jau ikdienā gan darba, gan mācību, kā arī privātajām vajadzībām. Vai visbiežāk esiet bijis klausītājs un pamēģinājis tikai dažas no ZOOM pieejamām funkcijām? Vai kādreiz ir radušies un palikuši neatbildēti jautājumi par kādiem knifiņiem efektīvākai ZOOM izmantošanai? Ja vismaz uz vienu no šiem jautājumiem atbilde ir apstiprinoša, tad šī nodarbība ir domāta tieši Jums. Nodarbības vadītāja Andra Krasavina dalīsies savā pieredzē un sniegs praktiski noderīgus ieteikumus par ZOOM funkcijām un izmantošanas iespējām, lai iegūtu lielāku izpratni un pārliecību. Iepriekšēja pieteikšanās līdz 9. septembrim.

23. septembrī, plkst. 17.30-19.00 klātienes tikšanās “Laimes  un  veiksmes  formula  mūsdienu  sabiedrībā” sadarbībā ar sertificētu veselības, klīnisko un izglītības psiholoģi Ēriku Ginteri.

Dažkārt ikdienas dzīvē parādās šķēršļi: plānu maiņa, laika trūkums, sarežģīta-netipiska situācija, naudas trūkums un nodevība. Katras personības virzītājlielums ir cilvēka raksturs, veselības stāvoklis un intelekts. Bieži kā barjera ir kritiskās domāšanas vājums, kas disciplinē prāta procesu, kura laikā tiek vērtēta informācija. Tikšanās laikā tiks diskutēts par sievietes un vīrieša stereotipisko domāšanu, pašpalīdzības veidiem, kas balstīti uz uzvedību, emocionalitāti un kognitīvajiem personas simptomiem. Iepriekšēja pieteikšanās līdz 21. septembrim.

27. septembrī, plkst. 17.30-19.00 klātienes tikšanās “Baha ziedu terapija - atbalsts mentālās veselības un emocionālā līdzsvara noturībai” sadarbībā ar  Baha ziedu prakses sertificētu praktiķi-konsultanti Inesi Šakali.

Baha ziedu terapija ir dabiska, vienkārša, efektīva metode, kuras centrā ir cilvēks, viņa pašsajūta, dzīves jēgas meklējumi un personības pilnveide. Tā palīdz izveseļoties no akūtām un hroniskām slimībām, stiprina imunitāti un uzlabo emocionālo pašsajūtu. Nodarbības vadītāja Inese Šakale sniegs ieskatu par Baha ziedu terapijas praktiskā pielietojuma iespējām. Iepriekšēja pieteikšanās līdz 23. septembrim.

Visas nodarbības ir bezmaksas un vietu skaits ierobežots.

Pieteikšanās, aizpildot anketu šeit: https://ej.uz/septembris-LIP. 

Nodarbību vieta: klātienē, Peldu ielā 5 (4.stāvs), 404 kab. vai 422 kab.

Aptauju par pieaugušo izglītību Liepājā, norādot sev interesējošās tēmas, vēl ir iespējams aizpildīt vietnē https://ej.uz/pieaugušoIzglītībaLiepājā.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI