DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
05. jūlijā, 2022
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Vakar saņemti 63 izsaukumi

Publicēts pirms gada. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no šī gada 4.jūlija plkst. 6.30 līdz 5.jūlijam plkst. 6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma 63 izsaukumus – 18 uz ugunsgrēku dzēšanu, 31 uz glābšanas darbiem, bet 14 izsaukumi bija maldinājumi.

Plkst. 12.02 ugunsdzēsēji glābēji devās uz Dobeles novada Auci, kur divstāvu daudzdzīvokļu dzīvojamā mājā bija izcēlies ugunsgrēks. Notikuma vietā ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka ēkā ir spēcīgs sadūmojums un degšana izplatās pa starpstāvu pārsegumu, kas pildīts ar skaidām. Kopējā degšanas platība bija 108m2, no tiem otrā stāva istaba dega 18m2, mansarda stāvs 30m2 un jumts 60m2 platībā. Dzēšanas darbu laikā cieta ugunsdzēsējs glābējs. Pirms ugunsdzēsēju glābēju ierašanās no ēkas evakuējās 10 cilvēki. Dzēšanas darbi noslēdzās plkst. 22.26.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji steidzās arī uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, sausā zāle, kompresors, trīs vieglās automašīnas, šķūnis, trīs garāžas un divos gadījumos bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI