DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
13. maijā, 2022
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Vakar dzēsti 25 ugunsgrēki

Publicēts pirms gada. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no šī gada 12.maija plkst. 6.30 līdz 13. maijam plkst. 6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma 55 izsaukumus – 25 uz ugunsgrēku dzēšanu, no kuriem viens bija kūlas un viens meža ugunsgrēks, 22 uz glābšanas darbiem, bet astoņi izsaukumi bija maldinājumi.

Plkst. 18.18 saņemts izsaukums uz Gulbenes novada Lizuma pagastu, kur kokapstrādes objektā skaidu bunkurā gruzdēja 10m3 skaidas, dega ventilācijas iekārta 40m2 un siltumiekārta 10 m2 platībā. Dzēšanas darbi noslēdzās 21.33.

Plkst. 12.03 ugunsdzēsēji glābēji devās uz izsaukumu Jelgavas novada Glūdas pagastā, kur dega vienstāva dārza māja pilnā 70m2 platībā. Ugunsgrēkā cieta viens cilvēks, kurš no degošās ēkas evakuējās pirms ugunsdzēsēju glābēju ierašanās. Dzēšanas darbi noslēdzās plkst. 13.58.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji steidzās arī uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, kūla, meža zemsedze, sodrēji ēkas dūmvadā, riepas, elektrolīnijas balsts, elektrības sadales skapis, dārza māja, šķūnis un trīs gadījumos bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI