DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
24. augustā, 2021
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Vide

"LVM Zemes dzīles" minerālos materiālus izmanto sabiedrībai nozīmīgu objektu būvniecībā

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

“LVM Zemes dzīles” šī gada pirmajos sešos mēnešos realizējusi gandrīz 300 000 kubikmetru minerālo materiālu un to maisījumu. Vairāki sabiedrībai nozīmīgi infrastruktūras objekti top, izmantojot “LVM Zemes dzīles” derīgo izrakteņu ieguves vietās gūtos minerālos materiālus.

Šogad, pilnībā vai daļēji izmantojot LVM minerālos materiālus, ir izbūvēti un joprojām top AS “Latvijas valsts meži” (LVM) ceļi, Latvijas valsts ceļu un pašvaldību ceļu dažādi posmi. Tāpat augstvērtīgie būvniecības materiāli izmantoti sabiedrībai nozīmīgu objektu būvniecībā, piemēram, valsts aizsardzības militārajā objektā “Kravas platforma”, Daugavpils siltumtrases rekonstrukcijā, Ērgļu sociālā aprūpes centra “Kastaņas” rekonstrukcijā, noliktavas pamatu blietēšanā Rīgas ostā un noliktavu izbūvē, Ķekavas Saules ielas gājēju un veloceliņā, apgriešanās un izkraušanās laukumos u.c.

Ņemot vērā tautsaimniecības vajadzības, AS “Latvijas valsts meži” visa gada garumā nodrošina augstvērtīgu un kvalitatīvu minerālo materiālu pieejamību visā Latvijas teritorijā atbilstoši klienta vajadzībai - ceļu būvniecībai, remontdarbiem, būvdarbiem, būvmateriālu ražošanai, kā arī pašpatēriņam. Līdz gada beigām LVM ir iecerējis nodrošināt ražotu minerālo materiālu un to maisījumu pieejamību vismaz 28 derīgo izrakteņu ieguves vietās visā Latvijas teritorijā, kā arī atvērt 9 derīgo izrakteņu ieguves vietas minerālo materiālu ieguvei.

Par sadarbības iespējām, pieejamiem minerāliem materiāliem un to maisījumiem derīgo izrakteņu ieguves vietās interesenti aicināti sazināties ar “LVM Zemes dzīles” klientu attiecību speciālistēm:

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI