DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
16. augustā, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Ārlietas

Ārlietu ministrs vizītē apmeklēs Moldovas Republiku

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

No 16. līdz 18. augustam ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs dosies oficiālā vizītē uz Kišiņevu, Moldovas Republiku, kur plānotas tikšanās ar parlamenta priekšsēdētāju Igoru Grosu (Igor Grosu) un parlamenta Ārlietu komisijas vadītāju Doinu Germani (Doina Gherman), premjerminisri Natāliju Gavriļicu (Natalia Gavrilița), ārlietu ministru Niku Popesku (Nicu Popescu), kā arī opozīcijas pārstāvjiem un nevalstiskā sektora politikas pētniecības jomas ekspertiem.

Sarunu gaitā tiks pārrunātas Latvijas un Moldovas divpusējās attiecības, attīstības sadarbības politikas ietvaros sniegtā palīdzība Moldovai, ES un Moldovas attiecības, kā arī gatavošanās Austrumu partnerības samitam. Vizītē ārlietu ministrs E.Rinkēvičs ar jaunās Moldovas valdības pārstāvjiem pārrunās arī reformu procesa īstenošanas gaitu Moldovā un valdības prioritātēm reformu turpināšanā.

Moldovas Republika ir viena no pirmajām Latvijas ziedoto COVID-19 vakcīnu saņēmējvalstīm. 30’000  Vaxzevria (AstraZeneca) vakcīnas Moldova saņēma 9. augustā.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI