DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
27. jūlijā, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Valsts pārvalde

Ministram Plešam nomainās komunikācijas padomnieki

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministra Artūra Toma Pleša padomniece komunikācijas jautājumos Agnese Vārpiņa pieņēmusi jaunu darba piedāvājumu un darbu ministrijā noslēgs šonedēļ. Turpmāk ministra padomnieks komunikācijas jautājumos būs Miks Strazdiņš

Vārpiņa ministrijā strādā kopš 2019. gada janvāra, kad sāka darbu toreizējā ministra Jura Pūces birojā, no 2021. gada sākuma Vārpiņa ir ministra Artūra Toma Pleša padomniece.

Ministra padomniece Agnese Vārpiņa: “Darbs Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijā (VARAM)  ir bijis gan profesionāli aizraujošs, gan intensīvs, tostarp komunicējot par ministrijas virzītām un visai sabiedrībai būtiskām reformām. Nozīmīgākā un apjomīgākā no tām ir pašvaldību reforma, kas vispirms ministra Jura Pūces, vēlāk ministra Artūra Toma Pleša vadībā virzīta un nu jau ieviesta. Esam kopīgi strādājuši pie šobrīd visai pasaulei aktuāliem vides un klimata jautājumiem, īstenojot dabai draudzīgu politiku un ministrijas komunikācijā liekot lielu uzsvaru uz nepieciešamību arvien vairot vides apziņas kultūru sabiedrībā. Lai informētu un skaidrotu VARAM virzītās reformas un aktuālos tematus esam sākuši veidot ministrijas podkāstus, kas tostarp kļuvuši par noderīgas informācijas avotu gan interesentiem, gan mediju pārstāvjiem. Esmu pateicīga ministrijas un ministrijas padotības iestāžu kolēģiem par sadarbību un vēlu veiksmi, īstenojot turpmākās ieceres, lai mēs dzīvotu arvien labākā, zaļākā un digitāli modernākā sabiedrībā.”

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI