DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
13. jūlijā, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

Liepājas Universitātē sākušies iestājpārbaudījumi

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Publicitātes attēls

Liepājas Universitātē ir noslēgusies dokumentu pieņemšana pamatstudijām, taču līdz 16. jūlijam vēl tiek gaidīti pieteikumi deviņās universitātes piedāvātās maģistrantūras programmās – “Ekotehnoloģijas”, “Informācijas tehnoloģija”, “Jaunie mediji un audiovizuālā māksla”, “Rakstniecības studijas”, “Izglītības zinātnes”, “Karjeras konsultants”, “Mūzikas terapija” (nepilna laika), “Sociālais darbs” un “Vadības zinības”.

No 13. līdz 15. jūlijam rit iestājeksāmeni studiju programmās, kurās tie ir paredzēti. Studiju programmas “Dizains” direktore Inta Klāsone, kuras programmā ir īpaši liels reflektantu skaits, saka: “Nāk ļoti motivēti topošie studenti, kuriem ir saturiski strukturētas prezentācijas. Nāk ar iepriekšēju pieredzi, nāk no citām jomām, lai pilnveidotu radošo dzīvi. Ir daudz liepājnieku un rīdzinieku. Pirmo gadu iestājeksāmeni notiek attālinātā formātā, bet ar to mums sokas labi.”

 Laikā no 19. līdz 23. jūlijam notiks līgumu slēgšana studijām. Komentējot uzņemšanas norisi, uzņemšanas komisijas sekretāre Jana Jansone skaidro: “Priecē fakts, ka kopējais apstiprināto pieteikumu skaits pamatstudijās ar 1. prioritāti ir lielāks nekā pagājušajā gadā, līdz ar to ir lielāks konkurss uz budžeta vietām. Reflektanti vislielāko interesi ir izrādījuši par studiju programmām: Dizains, Jauno mediju māksla, Informācijas tehnoloģija, Sākumizglītības skolotājs, Pirmsskolas skolotājs un Logopēdija. Atgādinu, ka 16. jūlijā reflektanti saņems ziņojumu ar konkursa 1. kārtas rezultātiem.”

Liepājas Universitātē tiek plānota arī papilduzņemšana, kura šogad sāksies no 26. jūlija. Informācija par brīvajām budžeta vietām un papilduzņemšanas noteikumiem būs atrodama www.liepu.lv.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI