DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
06. jūlijā, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Veselība

TM: Tiesnešu vidū sasniegts augsts vakcinācijas līmenis

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Tiesnešu vidū vakcinēto personu īpatsvars pārsniedzis 80%, turklāt aptuveni 10% vēl plāno vakcinēties, liecina jūnija beigās Tieslietu ministrijas veiktās tieslietu resora Covid-19 vakcinācijas aptaujas dati.

Ministru prezidenta biedrs, tieslietu ministrs Jānis Bordāns norāda: “Augstais vakcinācijas līmenis ir būtisks panākums visai tieslietu nozarei un Latvijai kopumā. Ņemot vērā pašreizējo neziņu par tālāko Covid-19 vīrusa izplatības situāciju valstī, ir skaidrs, ka tiesneši ir atbildīgi par valsti , apzinoties vakcinācijas ieguvumus ilgtermiņā."

Lai veicinātu vakcināciju tiesās, šī gada maijā notika pirmā kolektīvā vakcinēšanās Liepājā un vēlāk divās Rīgas tiesās: Tiesu namos Abrenes ielā 8 un Baldones ielā 1a, kā arī šobrīd tiek vērtēta iespēja šādu kolektīvo vakcinēšanu organizēt arī Latgales reģiona tiesās.

Aptaujā piedalījās tiesneši no visām Latvijas tiesām – sešām apgabaltiesām, piecām Administratīvā rajona tiesām, pieciem tiesu namiem un četrām Pierīgas tiesām, kā arī Ekonomisko lietu tiesas.

Papildu informācija:

Papildu apkopotā aptaujas datu informācija liecina, ka arī citviet tieslietu resorā ir iepriecinoši rezultāti vakcinēto personu īpatsvaram, tas ir, nekur starp nodarbinātajiem nav konstatēti mazāk par 50% vakcinēto un vairākās vietās ir sasniegts pat 80% liels vakcinēto personu īpatsvars.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI