DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
21. maijā, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Rīga: izklausās pēc piedzīvojuma – Staķis sumina hokejistus pirms čempionāta

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Par godu Rīgā notiekošajam Pasaules čempionātam hokejā, Rīgas dome izveidojusi atraktīvu videoklipu par Latvijas galvaspilsētu – tajā Rīgas unikālais šarms atspoguļots caur pilsētā dzirdamo skaņu prizmu. Šorīt Rīgas mērs Mārtiņš Staķis sociālajos tīklos arī izplatījis video, kurā pie hokeja čempionāta talismana, eža Spaikija, sveic gan hokeja fanus, gan pasaules labākos hokejistus ar ierašanos Rīgā!

Sagaidot hokeja svētkus, pilsētas mērs Staķis publicējis arī video, kurā angļu valodā sumina gan pasaules izcilākos hokejistus ar Rīgas čempionāta sākšanos, gan arī hokeja fanus, kuri čempionātam sekos līdzi Rīgā un visā pasaulē.

“Latvija ir hokeja lielvalsts. Šī čempionāta rīkošana mums nozīmē ļoti daudz – lai mūs visus vieno šie hokeja svētki! Un lai uzvar labākais,” – tā sociālajos tīklos publicētajā video saka Rīgas mērs.

Tāpat Rīgas dome izplatījusi videoklipu par Latvijas galvaspilsētas neatkārtojamo atmosfēru, kurā dominē mūsu pilsētai raksturīgas skaņas, kas saistās ar jūru, baznīcu torņu zvaniem un arī – hokeju!

Kā vēstīts, 2021. gada Pasaules hokeja čempionāts Rīgā notiek no 21. maija līdz 6. jūnijam. Pagājušajā gadā čempionāts nenotika saistībā ar globālo pandēmiju.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI