DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
11. maijā, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Nacionālie bruņotie spēki sniegs atbalstu Pasaules čempionāta hokejā organizēšanā

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Aizsardzības ministrija informē, ka, saskaņā ar Ministru kabineta rīkojumu, Nacionālie bruņotie spēki sniegs atbalstu Pasaules čempionāta hokejā organizēšanas darbu veikšanā.

“Tik liela mēroga notikuma organizēšana Latvijai šī brīža apstākļos ir liels izaicinājums, taču ar to mēs varam parādīt pasaulei, uz ko esam spējīgi. Veiksmīga čempionāta norise radīs pozitīvas emocijas ne tikai mūsu izlases, bet arī citu valstsvienību faniem, veicinot Latvijas atpazīstamību nākotnes perspektīvā, kad ikdiena atgriezīsies ierastajās sliedēs,” pauž aizsardzības ministrs Artis Pabriks.

Šogad Starptautiskā hokeja federācijas Padome ir noteikusi Latviju kā vienīgo pasaules čempionāta hokejā organizētājvalsti, un tas norisināsies Rīgā no 21. maija līdz 6. jūnijam. biedrība “Latvijas Hokeja federācija” ir lūgusi iesaistīt  Nacionālo bruņoto spēku pārstāvjus kā papildspēkus čempionāta organizēšanas procesā, nodrošinot autovadītājus. Šobrīd ir apzināti 14 karavīri, kas sniegs atbalstu čempionāta organizēšanā.

Ņemot vērā situāciju saistībā ar Covid-19 infekciju, autovadītājiem reizi trijās dienās būs jāveic Covid-19 testi. Autovadītāji sniegs atbalstu, nevalkājot militāro formastērpu.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI