DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
24. aprīlī, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Valsts pārvalde

Valsts prezidents: Lielā Talka ir aicinājums mums visiem dzīvot kopā ar dabu, nevis pret to

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

24. aprīlī Valsts prezidents Egils Levits, Andra Levites kundze un Valsts prezidenta kancelejas kolektīvs, atbalstot Lielās Talkas akciju un kampaņu “Miljons sveču grupu mājai”, palīdzēja labiekārtot biedrības “Latvijas kustība par neatkarīgu dzīvi” teritoriju.

“Lielā Talka Latvijā ir lielākā brīvprātīgā nacionālā kustība, kurā ikkatrs var piedalīties, lai veidotu mūsu valsti tīrāku, skaistāku, labāku. Šī kustība ir svarīga ikkatram, jo cauri laikiem esam saglabājuši stīgu ar iepriekšējām paaudzēm, kas dzīvoja tuvā saskaņā ar dabu. Un šī stīga mums ir spēcīgāka kā, iespējams, citur Eiropā. Tā ir Latvijas īpatnība, kas raksturo mūs, un es uzskatu, ka tas ir aicinājums mums visiem to turpināt, lai ikkatrs no mums varētu labāk dzīvot kopā ar dabu, nevis pret to,” teica Valsts prezidents Egils Levits Lielās Talkas atklāšanā pie Lielā Kristapa statujas 11. novembra krastmalā.

Šīs dienas rezultāts – pilns lielais atkritumu konteiners ar riepām, elektroiekārtām, drēbēm, plastmasas un stikla atkritumiem, desmitiem maisu ar sadzīves atkritumiem. Pirmie soļi pretī skaistai, koptai teritorijai, kurā reiz būs moderna grupu māja jauniešiem ar īpašām vajadzībām.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI