DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
15. aprīlī, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Vide
2
2

Darbību uzsāk "LVM Sēklas un stādi" dekoratīvo stādu interneta veikals

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Līdz ar aktīvo dārza darbu sezonu, darbību uzsācis arī “LVM Sēklas un stādi” interneta veikals www.ibode.lvm.lv, kurā iespējams iegādāties LVM Kalsnavas kokaudzētavā audzētus dekoratīvos skuju un lapu koku un krūmu stādus.

Interneta veikalā pircējiem pagaidām pieejami gandrīz 40 šajā sezonā aktuālāko dažādu šķirņu dekoratīvie stādi. Stādu šķirnes ir īpaši izraudzītas un ir piemērotas Latvijas klimatiskajiem apstākļiem. Gan augu krāsu, gan augstuma un vainagu izvēle ir plaša, tāpēc ikviens interesents var atrast savam dārzam piemērotākos stādus.

Dārza iekārtotāji novērtēs tādas interneta veikalā pieejamas pircēju iecienītas šķirnes kā Tunberga bārbeli, Serbijas egli, Parasto irbeni un citas. Tāpat www.ibode.lvm.lv pieejami vairāku šķirņu krūmmelleņu stādi un pēdējā laikā popularitāti guvušie sausseržu ogu stādi.

“Interneta veikals piedāvā pircējiem izvēlēties vispiemērotākos dekoratīvos stādus, kurus ir ērti iegādāties, neizejot no mājām. Pieejamo stādu sortiments laika gaitā tiks papildināts ar sezonāli izteiksmīgākajiem stādiem, kas pircējus priecēs ar savu dekorativitāti un iederēsies ikvienā dārzā vai stādījumā,” stāsta “LVM Sēklas un stādi” Kalsnavas kokaudzētavas krājumu uzskaites vadītājs Raimonds Rudzītis.

Pirkumus interneta veikalā iespējams veikt no jebkuras vietas Latvijā, jo tos ērti saņemt ar kurjerpasta starpniecību līdz mājas durvīm vai tuvākajā pakomātā. Tāpat pirkumus iespējams saņemt arī uz vietas LVM Kalsnavas kokaudzētavā Madonas novada Kalsnavas pagastā.

Labs saturs
2
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI